سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
روش تهیه:
1. ابتدا سینه مرغ را به اندازههای مکعبی حدودا دو بند انگشت یا کمی بزرگتر خرد میکنیم سپس پیازها را رنده کرده همراه ادویهها و تمامی مواد غیر از چوبهای رزماری و سس سالسا و سبزیجات پخته شده روی مرغ میریزیم حدود 12 ساعت مرغ را در ظرف در بسته داخل یخچال یا فریزر قرار میدهیم تا طعمدار شود. اصولا من این مدت را داخل فریزر استراحت میدهم.
2. چوبهای رزماری را شسته فقط گل سر آن را نگه میداریم و بقیه برگها را از آن جدا میکنیم. میتوانیم برگهای رزماری را کنار بگذاریم تا خشک شوند. جوجهها را دقیقا به حالت سیخ کشیدن داخل چوب رزماری زده و داخل تابهای چدنی داغ با میزان خیلی کم روغن استیک میکنیم.
3. میتوانیم به جای این کار از گریل زغالی هم استفاده کنیم. جوجههای آماده شده را همراه سس سالسا و سبزیجات سرو میکنیم.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد