طرز تهیه:
ابتدا لوبیا و عدس را از شب قبل خیس و چند بار آب آن را عوض کنید و بعد بپزید. بادمجانها را هم پوست گرفته و در آب و نمک گذاشته و سپس سرخ کنید. گوشت را هم با یک عدد پیاز خرد کرده بپزید. بعد از پخت لوبیا، گوشت، عدس و بادمجانها، همه را له کنید و نمک و زردچوبه و فلفل و گردو را اضافه کنید و روی حرارت گذاشته و باقیمانده آب گوشت را روی آن بریزید و مرتب به هم بزنید تا حلیم به غلظت کافی برسد. در این مرحله کشک را به حلیم افزوده و مخلوط کنید. بعد از آماده شدن در ظرف مناسبی کشیده و روی آن را با مقداری کشک، پیاز داغ، سیر داغ، نعنا داغ و گردو تزیین و با نان سنگک میل کنید. (جام جم سرا/ چاردیواری، ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد