• 2 1
  • 0

یک خوردنی پرخاصیت: تغذیه با «جنین گندم»

شنبه 23 اسفند 1393 ساعت 11:03
جام جم سرا: جنین گندم بخش بسیار کوچکی از دانه گندم است که حامل اطلاعات ژنتیکی برای رشد دانه است و سرشار از پروتئین، چربی، املاح معدنی و موادمعدنی و طبیعی مفید برای رشد و نمو بدن است.

جنین گندم حاوی اسیدهای چرب ضروری از جمله امگا ۳ و امگا ۶ است و بهترین منبع ویتامین E محسوب می‌شود. اسیدهای چرب ضروری و ویتامین E موجود در جنین گندم برای کاهش فشار و چربی خون و برای عملکرد صحیح دستگاه عصبی مهم به‌شمار می‌آید.

جنین گندم در فروشگاه‌های غذای سالم، عطاری‌ها و برخی از درمانگاه‌های طب سنتی قابل خریداری است.

روزی یک قاشق غذاخوری جنین گندم نیاز روزانه بدن را این ویتامین‌ها تامین می‌کند. جنین گندم حاوی تمامی ویتامین‌های گروه B از جمله تیامین (B1)، ریبوفلاوین (B2)، نیاسین (B6)، فولات و پانتوتنیک اسید است.

جنین گندم منبع باورنکردی از املاح است، حاوی ۱۶ ماده معدنی مورد نیاز بدن که حاوی ۱۰ ماده معدنی عمده و ریز مغذی است.

۱۰۰ گرم جنین گندم حاوی ۳۰ گرم پروتئین، و ۱۰ گرم چربی گیاهی است. و برای رشد و مو کودکان و نوجوانان، برای پیشگیری و درمان یبوست، چربی خون و برای ورزشکاران و زنان در طی دوران بارداری بسیار ارزشمند است.

جنین گندم برای تقویت عمومی، درمان خارش، خشکی و التهابات پوستی، اگزما، دیابت، یبوست، اختلالات و التهابات رشته‌های عصبی مفید است. (همشهری به نقل از تسنیم)

به اشتراک گذاری
کد خبر : 1867010477038507816
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

پربازدیدها

آخرین مطالب همه سایت

ضمیمه این هفته