طرز تهیه:
یک پیاز بزرگ را خرد کنید و در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و پیاز را سرخ کنید. بعد مغز گردوی خرد شده را ریخته و کمی تفت دهید. سیر داغ و زردچوبه را هم به آن اضافه کنید و بعد دو لیوان آب روی آن بریزید. وقتی جوش آمد، نمک و فلفل و کشک را هم به آن بیفزایید و مرتب هم بزنید. قبل از اینکه کشک بجوشد، از روی حرارت بردارید و در ظرف بکشید و با پیاز و نان محلی میل نمایید و از کلسیم فراوان موجود در کشک بهرهمند شوید. (جام جم سرا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
حسن روشن در گفت و گو با جام جم آنلاین مطرح کرد ؛
در گفتوگوی «جامجم» با یک کارشناس تحولات جمعیت ایران و جهان مطرح شد
با مسعود کاویانی، درباره تاریخچه، روند شکلگیری و افقهای پیش روی رادیو معارف گفتوگو کردیم
گپوگفت «جامجم» با چند هنرمند رادیویی در آغاز سال جدید