• 1 0
  • 0

آموزش آشپزی

طرز تهیه سیب‌ زمینی تنوری

سه شنبه 25 آذر 1393 ساعت 13:14
مواد لازم‌ (برای 6 نفر): سیب‌زمینی بزرگ: 6 عدد ، قارچ ریز خرد شده:150 گرم، پیازچه ریز خرد شده: 6 شاخه، پنیر پیتزا: رنده شده 150 گرم ، کاغذ آلومینیوم فویل: 6 عدد به اندازه 25 سانتی‌متر در 25 سانتی‌متر، کره: 2 قاشق غذا‌خوری.

جام جم سرا:

مواد لازم برای تهیه سس:

سس مایونز: نصف ‌ فنجان، پودر سیر: یک‌چهارم قاشق چایخوری، سس خردل: یک قاشق سوپخوری، نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم


طرز تهیه:

ابتدا سیب‌زمینی‌ها را بشویید و خشک کنید. کره را در دمای محیط گذاشته تا نرم شود. تمام پوست سیب‌زمینی‌ها را با کره چرب کنید و روی آن مک بپاشید سپس در فویل بپیچید و در فر گرم شده به مدت ۴۰ دقیقه با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد بگذارید و یکی دو بار سیب‌زمینی را پشت و رو کنید که یکنواخت پخته شود.

بعد از پخت‌ آن‌ها را از فویل‌خارج کنید و یک برش نیمه عمیق به شکل بعلاوه روی آن ایجاد کنید و با کمک دست، کمی آن را باز کنید و یک قاشق از قارچ خرد شده و پنیر در آن شکاف‌ها بریزید و مجددا ۱۰ دقیقه در فر بگذارید تا پنیر آب شده و قارچ کاملا نرم ‌شود. سپس از فر بیرون آورده و مقداری سس آماده شده ‌ همراه پیازچه خرد شده و نمک و فلفل روی سیب‌زمینی‌ها بریزید و گرم میل کنید. برای تهیه سس، تمام مواد لازم را که ذکر شده باهم مخلوط و استفاده کنید.

(ضمیمه چاردیواری جام جم)

به اشتراک گذاری
کد خبر : 1757684978080702526
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

اخبار مرتبط

پربازدیدها

آخرین مطالب همه سایت

ضمیمه این هفته