جام جم سرا: پوشش تمام غذاهای کنسرو شده با یک ماده شیمیایی به نام bisphenol یا BPA ساخته شده است که میتواند برای سلامتی بدن بسیار مضر باشد. مطالعهای از سوی محققان نشان داده نگهداری گوجه فرنگی به علت اسیدیته بالا در قوطیهای کنسروی بسیار خطرناک است.
به نقل از دکترمن، سطح BPA میتواند در واقع به حدی زیاد باشد که از قوطی وارد محصول و سپس جذب آن شود و مادهای سرطانزا را به وجود بیاورد.
تحقیقات نشان میدهند قوطیهای کنسروی به ویژه رب گوجه فرنگی از بیشترین مواد سمی و سرطانزا برخوردار هستند و برای تهیه غذای کودکان به هیچ وجه نباید از آنها استفاده کرد زیرا سبب مسمومیت و ایجاد مشکلاتی زیدی برای سلامتی کودکان میشود. برای خرید رب گوجه فرنگی بهتر است نوع شیشهای آن را انتخاب کنید و در صورت خرید انواع قوطی، بعد از باز کردن قوطی، محتویات آن را به ظرف دیگری (ترجیحاً شیشهای) منتقل کنید.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی اصغر هادیزاده، رئیس انجمن دوومیدانی فدراسیون جانبازان و توانیابان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد