جام جم سرا:
مواد لازم:
نعناع تازه: ۳-۴ ساقه
بابونه خشک: ۴ قاشق چای خوری
آب جوشیده: ۳ پیمانه
طرز تهیه:
نعناع و بابونه را در قوری یا ظرف مناسبی ریخته، آب جوشیده را روی آن بریزید و پس از گذاشتن در ظرف، اجازه دهید برای ۴ دقیقه بماند. در صورت تمایل برای افزودن طعم چای، این مدت زمان را به پیش از ۴ دقیقه افزایش دهید. سپس آن را صاف کرده و نوش جان کنید.
در صورت عدم دسترسی به نعناع تازه، میتوان از قاشق چای خوری نعناع خشک به جای آن استفاده نمود.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد