• 1 1
  • 0

روشهای تشخیص ادویه‌های تقلبی

دوشنبه 15 مهر 1392 ساعت 10:00
ادویه ها به دلیل استفاده بسیاری از افراد در آشپزی و کاربرد روزانۀشان در طعم و عطر دادن به غذا، از جمله محصولاتی به شمار می‌روند که راه را برای تقلب سودجویان و فروش نوع تقلبی به جای اصل فراهم کرده‌اند. برای آن که شما هم جزو کسانی نباشید که هنگام خرید سرشان کلاه می‌رود، خواندن این نوشتار کوتاه را از دست ندهید.


فلفل تقلبی

برای تقلب در فلفل از موادی نظیر خاک اره نرم، نرم کرده پوست گردو و فندق، آرد نخودچی، نرم شده هسته خرما، تفاله زیتون و مواد مشابه به عنوان پایه استفاده کرده و برای ایجاد تندی و رنگ و مزه آن را با پودر فلفل فرنگی یا خردل سیاه مخلوط می کنند.

خردل تقلبی

پودر خردل از نرم کردن دانه ی خردل سیاه یا سفید یا مخلوط این دو به دست می آید و گاهی آن را با آبغوره یا سرکه مخلوط کرده و خردل خمیری به دست میآورند. در مورد خردل متقلبین از نشاسته آرد غلات استفاده می کنند و برای ایجادرنگ مورد نظر مقداری پودر زردچوبه به آن اضافه می نمایند.

زردچوبه تقلبی

برای تولید زردچوبه ی تقلبی، موادی نظیر آرد یا نان خشک، پوست پسته وکمی زردچوبه را با یکدیگر مخلوط کرده و به عنوان زردچوبه به فروش میرسانند.

سماق تقلبی

عده ای از متقلبین تفاله غوره و زرشک را با گل اخدی و آب شاه توت مخلوط نموده و به عنوان سماق به فروش می رسانند.

راهکار: اگر با اطلاع از این موارد باز هم در تشخیص ادویه اصل تردید دارید، بهترین راه برای تشخیص نوع تقلبی از اصل آن است که با توجه به نوع بسته بندی و بخصوص درج علائم استاندارد مواد غذایی، پروانه، تاریخ و مشخصات تولید خرید خود را انجام دهید و این مواد را به صورت بسته بندی از اماکن معتبر و قابل اطمینان بخرید.

>> فودنا

به اشتراک گذاری
کد خبر : 1222605504293441189
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

اخبار مرتبط

پربازدیدها

آخرین مطالب همه سایت

ضمیمه این هفته