طرز تهیه سس هلندی

سس‌ها انواع و اقسامی، چه در طرز تهیه و چه در مزه یا قصد مصرف دارند. در این نوشتار با طرز تهیه سس هلندی در خانه آشنا می‌شوید.
کد خبر: ۵۹۶۴۰۹

 

مواد لازم

▪ زرده تخم مرغ ۲ عدد
▪ خردل۱ قاشق سوپخوری
▪ آب نصف پیمانه
▪ کره چهار قاشق سوپخوری
▪ نمک و فلفل به میزان لازم
▪ آبلیمو ۱ قاشق سوپخوری

طرز تهیه

ابتدا زرده تخم مرغ و مقداری خردل و نمک و فلفل را بسته به طبع و علاقه خودتان با همزن کاملا مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس به این مواد آب بیفزایید و پس از ریختنشان در ظرفی مناسب، ظرف را روی شعله با حرارت ملایم بگذارید و در حالی که مواد را هم می‌زنید، پس از گرم شدن مواد، کره را به آن اضافه کنید و با ادامه هم زدن، بگذارید کره بخوبی میکس شود. سپس شعله را خاموش کرده، آبلیمو را به همه آنها اضافه کنید و ظرف را از روی گاز بردارید.

این سس برای استفاده در غذاهایی مثل مرغ و میگو عالی است و مزه آنها را متفاوت می‌کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها