مواد لازم:
موز: ۱ عدد
شکلات تختهای: ۵۰ گرم
روغن مایع: ۱ قاشق غذاخوری
پودر قند: ۱ قاشق غذاخوری
ترافل رنگی: به مقدار لازم
مربا یا مارمالاد: مقداری
خامه: مقداری
طرز تهیه:
شکلات را تکه تکه کنید و داخل کاسهای بریزید، روغن مایع و پودر قند را نیز اضافه کنید، کاسه را روی حرارت بخار آب قرار دهید تا شکلات آب شود (همان روش بن ماری). سپس مواد را باهم مخلوط کنید.
موز را به ۴ قسمت تقسیم کنید و هر موز را تا نیمه داخل شکلات بزنید سپس داخل ترافل رنگی ببرید و خارج کنید. موزها را داخل بشقاب بگذارید و روی آنها را با خامه و مارمالاد تزیین کنید؛ میتوانید از پودر نارگیل، پسته و... به جای ترافل استفاده کنید؛ همچنین استفاده از مارمالاد برای تزئین آن سلیقهای است.
>> ایرانکوک
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی اصغر هادیزاده، رئیس انجمن دوومیدانی فدراسیون جانبازان و توانیابان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد