دومین دسرِ سه سوته

استقبالی که از مطلب «یک دسر سه سوته» شد ما را بر آن داشت دسر دیگری را که سریع آماده می‌شود و شباهت بسیار با مطلب اول دارد برایتان تدارک ببینیم. روند کار همان، اما شکل و شمایل دسر متفاوت است. در ادامه مطلب با دومین دسر سه سوته آشنا می‌شوید.
کد خبر: ۵۸۹۲۱۹

مواد لازم:

موز: ۱ عدد

شکلات تخته‌ای: ۵۰ گرم

روغن مایع: ۱ قاشق غذاخوری

پودر قند: ۱ قاشق غذاخوری

ترافل رنگی: به مقدار لازم

مربا یا مارمالاد: مقداری

خامه: مقداری

 

طرز تهیه:

شکلات را تکه تکه کنید و داخل کاسه‌ای بریزید، روغن مایع و پودر قند را نیز اضافه کنید، کاسه را روی حرارت بخار آب قرار دهید تا شکلات آب شود (همان روش بن ماری). سپس مواد را باهم مخلوط کنید.
موز را به ۴ قسمت تقسیم کنید و هر موز را تا نیمه داخل شکلات بزنید سپس داخل ترافل رنگی ببرید و خارج کنید. موز‌ها را داخل بشقاب بگذارید و روی آن‌ها را با خامه و مارمالاد تزیین کنید؛ می‌توانید از پودر نارگیل، پسته و... به جای ترافل استفاده کنید؛ همچنین استفاده از مارمالاد برای تزئین آن سلیقه‌ای است.

>> ایرانکوک

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
لیلا حاتمی
Iran, Islamic Republic of
۱۶:۲۸ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۶
۰
۰
بسیار عالی بود

نیازمندی ها