غذای ترکیه‌ای: شاک شوکا

«شاک شوکا» نوعی غذای محبوب در کشور ترکیه است که با قطعاتی از گوجه فرنگی و سیب زمینی، همراه با بادمجان تهیه می‌شود. اگر قصد تنوع بخشیدن به فهرست غذایی خود را دارید، بد نیست روش تهیه این غذا را فرا بگیرید و یک بار امتحان کنید.
کد خبر: ۵۸۸۴۸۶

مواد لازم:


سیب زمینی ۴عدد
بادمجان ۴عدد
گوجه فرنگی ۶عدد
سیر ۵ حبه
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه:


ابتدا بادمجان‌ها را به صورت یکی در میان پوست کنده و به شکل مکعبهای کوچک خورد کنید، سپس به آن‌ها نمک زده و برای مدتی تا زمان سرخ کردن بگذارید بمانند تا موقع سرخ شدن روغن کمتری جذب کنند، سیب زمینی‌های پوست کنده شده را هم به صورت مکعب‌های کوچک یا‌‌ همان نگینی خورد کرده و داخل روغن سرخ کنید و بعد از آن‌ها بادمجان‌ها نیزسرخ شوند که بهتر است اینکار در روغن زیتون انجام شود.
سیرهای ریز شده را نیز به مدت ۲ دقیقه در ظرفی جداگانه تفت داده، نمک، فلفل، زردچوبه را به همراه گوجه فرنگیهای رنده شده به آن‌ها اضافه کنید و آنقدر حرارت دهید تا آب گوجه فرنگی‌ها کاملا کشیده شود و مخلوط به حالت سس درآید، در این مرحله سس حاصله را روی بادمجان و سیب زمینی‌ها ریخته و ۵ دقیقه حرارت دهید، غذای شما حاضر است.

>> فور ایرونی

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
خراسانی
Iran, Islamic Republic of
۱۰:۵۵ - ۱۳۹۳/۰۳/۲۳
۰
۰
واقعا این دستورتهیه غذای خراسان جنوبی هستش

نیازمندی ها