پشت گردن ماهی را تا قسمتی که به استخوان میرسد برش دهید
ماهی را به پهلو بگذارید سپس چاقو را زیر قسمت بریدگی قرار دهید
چاقو را از بالا تا دم ماهی بکشید (در زمان برش دادن با دست ماهی را ثابت نگهدارید)
لایه بالایی گوشت ماهی (فیله اول) را پس از برش دادن کنار بگذارید
قسمتهای اضافی مانند استخوان، دم و بالههای ماهی را از فیله دوم جدا کنید
در صورتی که ماهی شما بزرگ است میتوانید هر فیله را به چند قسمت تقسیم کنید
>> ایرانکوک
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد