• 1 1
  • 0

روشهای جلوگیری از ترش کردن بعد از افطار

دوشنبه 7 مرداد 1392 ساعت 11:44
در شروع ماه رمضان بسیاری از افراد با عارضهٔ ترش کردن مواجه می‌شوند که ممکن است دلایل مختلفی داشته باشد.

 

ابراهیم دریانی متخصص گوارش، گفت: در ریفلاکس یا ترش کردن بعد از غذا در نتیجهٔ شل شدن دریچهٔ بین مری و معده است. ممکن است شل شدن دریچهٔ بین مری و معده بر اثر عواملی از قبیل عوامل هورمونی (مصرف قرص‌های ضد بارداری و بارداری) و حتی چاقی باشد. بعضی از مواد غذایی مانند چربی‌ها هم می‌توانند موجب شل شدن دریچهٔ بین مری و معده و ترش کردن شوند. 
دریانی تصریح کرد: افرادی که مبتلا به عارضهٔ ترش کردن هستند باید در ماه رمضان از مصرف غذاهای پر چرب، سرکه، خیار شور، فست‌فود‌ها و پیاز خام پرهیز کنند. 
وی خاطر نشان کرد: از پرخوری خودداری کنید، بلافاصله بعد از افطار و سحر دراز نکشید و از مصرف غذاهای پر حجم پرهیز کنید.
>> پارسینه

 

به اشتراک گذاری
کد خبر : 1136512754645005768
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

پربازدیدها

آخرین مطالب همه سایت

ضمیمه این هفته