طرز تهیه:
آب و شکر را روی حرارت ملایم میگذاریم تا حدود 10 دقیقه بجوشد. آب لیموترش را اضافه میکنیم.
سپس حدود یک ساعت در فریزر میگذاریم تا خودش را بگیرد ولی سفت نشود. بعد از آن، با همزن برقی آن را به هم میزنیم و سفیدههای تخممرغ را نیز به آن اضافه میکنیم. دوباره به هم میزنیم. پس از آن مجدداً مخلوط را در ظرف ریخته و در فریزر میگذاریم تا خودش را بگیرد.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد