• 5 3
  • 1

روش پخت نان گردویی با ماکروویو

شنبه 24 فروردین 1392 ساعت 13:00
جام جم سرا: نان گردویی از آن شیرینیهایی است که برخی در پذیراییها و مناسبتهایی چون عید نوروز سراغ آن میروند و برخی هم هر وقت میلشان بکشد! طرز تهیه آن را با ماکروویو بخوانید تا همیشه تازه‌اش در دسترستان باشد.

مواد لازم
تخم مرغ: ۱ عدد
شیر هموژنیزه: ۰۶. ۰ لیتر
کره: ۱۰۰ گرم
آرد سفید: ۱۷۵ گرم
شکر: ۷۵ گرم
خرما: ۷۵ گرم
موز: ۱ عدد
گردو: ۵۰ گرم
خاک قند: به اندازه دلخواه


طرز تهیه

شیر، تخم مرغ و کره آب شده را خوب با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا کاملا پف کند. شکر و آرد را نیز به آن اضافه کنید (هنگامی که آرد را اضافه کردید، مخلوط را زیاد به هم نزنید). گردو، خرما و موز (له شده) را نیز در آن بریزید. سپس یک ظرف مناسب نسبتاً مسطح با دیواره ۳ الی ۴ سانتی‌متر انتخاب کرده، مقداری ته و اطراف آن را چرب کرده، مخلوط را داخل آن بریزید و ظرف را مدت ۱۲ - ۱۰ دقیقه با قدرت ۷۰% داخل مایکروویو قرار دهید. پس از پایان زمان پخت، ظرف را بیرون آورده، اجازه دهید سرد شود. سپس روی آن را با خاکه قند و موز حلقه شده تزئین کنید.

بهتر است در مدتی که نان گردویی را مصرف می‌کنید، روی آن را بپوشانید تا از خشک شدن آن جلوگیری شود.

>> آشپز ایرانی

به اشتراک گذاری
کد خبر : 1005257071978094343
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

نظرات شما ( 1 نظر )

عكس نان برنجیه
از یادآوریتان سپاسگزاریم؛ تصویر اصلاح شد.
 

اخبار مرتبط

پربازدیدها

آخرین مطالب همه سایت

ضمیمه این هفته