سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
عضو هیات مدیره انجمن دیابت خوزستان در گفتگو با ایسنا اظهار کرد: لیموترش و آبلیمو دارای مواد قندی است که مصرف مکرر این مواد به هیچ عنوان به افراد دیابتی توصیه نمیشود.
وی افزود: با توجه به گرمی هوا و شرایط آب و هوایی استان، مصرف مکرر لیموترش و آبلیمو حتی به عنوان چاشنی غذا نیز برای افراد دیابتی مضر است. عضو هیات مدیره انجمن دیابت خوزستان تصریح کرد: مصرف جزئی این مواد به صورت موردی و فصلی برای این بیماران مشکلی ندارد.
نظریانی خاطرنشان کرد: بیماران دیابتی میتوانند از سایر فرآوردههای لیمو همچون پودر گرده لیمو با رعایت تعادل به عنوان چاشنی غذا و از خاکشیر، چای و سایر مایعات به عنوان جایگزین شربت آبلیمو استفاده کنند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد