در حاشیه سومین نمایشگاه توانمندی های صادراتی بخش تعاون اظهار شد : ابراز نگرانی از کاهش فعالیت در صنایع فرآورده های گوشتی

مدیرعامل شرکت تعاونی تولیدکنندگان فرآورده های گوشتی سراسر کشور گفت : گرانی و فقدان واردات گوشت موجب شده است تا کارخانه های صنایع غذایی گوشتی با40 درصد ظرفیت فعالیت کنند سید محمد موسوی در حاشیه سومین نمایشگاه توانمندی های صادراتی بخش تعاونی
کد خبر: ۹۹۴۱
به خبرنگاران اظهار کرد: تولید تعاونی های تحت پوشش سالانه 200 هزار تن است وی افزود: گرانی مواد اولیه صنایع گوشتی بویژه گوشت ، به کاهش میزان خرید دام منجر شده است ؛ هر چند در حال حاضر روزانه چهارونیم تا پنج میلیون نفر از محصولات گوشتی استفاده می کنند. موسوی ، فقدان واردات گوشت را مهمترین مشکل واحدهای تولید فرآورده های گوشتی دانست و گفت : چنانچه گوشت مورد نیاز این واحدها وارد شود، ظرفیت تولید به 600 هزار تن افزایش خواهد یافت. وی ،دیگر مشکلات این صنعت که 200 واحد را تحت پوشش دارد، دریافت مالیات فروش ، عوارض های مختلف ، نداشتن متولی و کافی نبودن تسهیلات برای اشتغال اعلام کرد همچنین مدیرعامل اتحادیه فرآورده های لبنی سراسر کشور در این جلسه گفت : با افزایش قیمت شیر، مردم این محصولات را کمتر خریداری می کنند محمدرضا گنجی افزود: در حالی که سرانه مصرف شیر در جهان سالانه 120 تا150 کیلوگرم است در ایران سرانه مصرف فقط80 کیلوگرم است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها