در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا، صدقیانی فر گفت: این کارگاه با هوشیاری همکاران بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان ارومیه و با هماهنگی مقام قضائی برای ورود به کارگاه، کشف و مواد غذایی غیر قابل مصرف آن توقیف شد.
وی افزود: در این کارگاه مقدار متنابهی همبرگر آماده و مواد اولیه غیر مجاز کشف و ضبط گردید. متأسفانه مواد اولیه بکار گیری شده در تولید همبرگر در این واحد غیر مجاز کاملاً غیر بهداشتی و ناسالم بودند.
رئیس مرکز بهداشت ارومیه در ادامه افزود: در گام بعدی با حسن تدبیر بازرسان بهداشتی، اماکنی که اقدام به تهیه همبرگر از این واحد نموده بودند شناسایی و همبرگرهای غیر بهداشتی با اقدام فوری پلیس بهداشت در سطح عرضه جمع آوری شدند.
وی تاکید کرد: تأمین سلامت غذایی خط قرمز مرکز بهداشت شهرستان ارومیه میباشد و بازرسان بهداشت محیط این مرکز، در برخورد با چنین مواردی کاملاً جدی هستند.
صدقیانی فر همچنین از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف، موارد را با شماره تلفنهای ۱۹۰ و یا ۳۲۲۳۷۰۰۱ در میان بگذارند.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
برای بررسی کتاب «خلبان صدیق» با محمد قبادی (نویسنده) و خلبان قادری (راوی) همکلام شدیم