• 12 0
  • 3

برای نخستین بار در ایران

کیوی طلایی در گیلان تولید شد

پنج شنبه 30 آبان 1392 ساعت 14:44
کیوی طلایی برای نخستین بار در ایران در گیلان تولید شد.

این کیوی که برخلاف کیوی های دیگر طلایی رنگ و شیرین تر است، در باغ الگویی در چابکسر تولید شده است.

این باغ سه و نیم هکتار وسعت دارد و در آن برای نخستین بار در ایران حدود 200 کیلوگرم کیوی طلایی تولید شد.

گوشت کیوی های معمولی سبزرنگ و طعمش ترش است.

بزرگ بودن میوه، رشد زودرس، نداشتن پرز، قابل مصرف بودن با پوست و داشتن 12 درصد قند بیشتر از مزیت های کیوی طلایی در مقایسه با کیوی های معمولی است.

پدر کیوی ایران گفت: نهال کیوی طلایی را از آمریکا وارد کرده و پس از هشت سال تحقیقات، آن را به بار نشانده است.

یونس ابراهیمی افزود: کیوی طلایی از سال آینده به بازارهای مصرف وارد می شود.(واحد مرکزی خبر)

به اشتراک گذاری
کد خبر : 1278615676268087803
برچسب‌ها :
لینک کوتاه :

اخبار مرتبط

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

نظرات شما ( 3 نظر )

خیلی عالی شد برای خرید نهال كیوی طلایی به كجا باید مراجعه كرد من ساكن تنكابن هستم
سلام ایا میشود درشهریار هم این گیاه را برورش داد
با سلام به تعدادی كیوی طلایی نیازمندیم