«شهر خاموش» کیهان کلهر به سنگاپور می‌رسد

قطعه «شهر خاموش» پس از این‌که در هشت سال گذشته در بسیاری از شهرهای اروپا و آمریکا اجرا شده است، این‌بار به در سنگاپور اجرا خواهد شد.
کد خبر: ۹۵۴۲۷۵
«شهر خاموش» کیهان کلهر به سنگاپور می‌رسد

به گزارش

کیهان کلهر را در روز‌های ۱۱ و 12 نوامبر (21 و 22 آبان)، اجرا خواهد کرد.
در این اجرا که به رهبری لن شویی روی صحنه می‌رود، یو‌یوما، نوازنده نامی ویولنسل از آمریکا که چینی تبار است به همراه کیهان کلهر به عنوان سولیست حضور خواهند داشت.
«شهر خاموش» قطعه‌ای بی‌کلام و 30 دقیقه‌ای از کیهان کلهر است که به یاد بمباران شیمیایی حلبچه، اسفند ۱۳۸۷ توسط انتشارات موسیقی ورلد ویلج میوزیک در سطح بین‌المللی منتشر شد.
این قطعه بخشی از آلبومی به همین نام است که در زمان انتشار دیدگاه‌های مثبتی از جانب منتقدان دریافت کرد. نیویورک تایمز این مجموعه را ستود و آل‌میوزیک ترکیب نوای کوارتت‌نوازی بروکلین رایدر با پیچیدگی ملودی کلهر را مسحورکننده خواند. «شهر خاموش» در جدول بهترین آلبوم‌های کلاسیک متقاطع بیلبورد به جایگاه هجدهم دست یافت و مجله موسیقی سانگ‌لاینز این مجموعه را به عنوان بهترین آلبوم بی‌کلام سال ۲۰۰۸ میلادی معرفی کرد.
این آلبوم بارها به صورت زنده در شهرهای اروپا و آمریکا مثل لندن، نیویورک، ویرجینیا، شیکاگو و مینیاپولیس به اجرا درآمده که در تمام این کنسرت‌ها، یویوما نیز حضور داشته‌است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها