سیب زمینی ها که در حال پختن هستند، پیاز رو خلالی خرد کرده و با زردچوبه در روغن یا کره سرخ می کنیم. پیاز باید رنگ قهوه ای طلایی پیدا کند و درونش هم پخته باشد. از روی حرارت بر میداریم و بعد که سیب زمینی ها با نمک اندازه پخته شد به پیاز سرخ شده اضافه و سبزیجات خرد شده رو به آن اضافه میکنیم. سبزیجات در مرحله ای اضافه میشوند که مواد روی حرارت نباشند تا تازگی آنها حفظ شود.
در مورد سبزیجات سمبوسه هم ترکیب گشنیز و جعفری طعم خوبی دارد. مواد سمبوسه همین ترکیب پیاز سرخ شده، سیب زمینی پوره شده و سبزیجات خرد شده و نمک و فلفل است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
غفور کارگری، رئیس کمیته ملی پارالمپیک در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
«جامجم» در گفتوگو با خواهران ناطقی، داستان رفاقت و رقابت آنها را بررسی کرد
عدنان منصور، وزیر امور خارجه اسبق لبنان در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار روزنامه «جامجم» در بیروت عنوان کرد