jamejamsara
سرا سلامت کد خبر: ۸۵۵۵۴۲ ۲۱ آبان ۱۳۹۴  |  ۱۳:۳۰

در تمام دنیا 3 نوع سم سفید یافت می‌شود که برای سلامتی انسان ضرر دارد.

کشف 3 سم کشنده در سفره ایرانی‌ها

به گزارش جام جم سرا ، یک متخصص تغذیه در خصوص استفاده بیش از حد نمک در غذاها به باشگاه خبرنگاران جوان گفت: در تمام دنیا نمک، شکر و هروئین شناخته شده است و همه دنیا در حال کاهش مصرف نمک در غذاها هستند.

سوسن پارسا افزود: استفاده بیش از حد نمک، خون را غلیظ می‌کند و فشارخون را بالا می‌برد که موجب سکته‌های قلبی و مغزی می‌شود. بیشترین ضرر مصرف زیاد نمک بر روی کلیه است که باعث عدم تعادل بین سدیم و پتاسیم می‌شود که مشکلات کلیه را در افراد به وجود می‌آورد.

وی خاطرنشان کرد: بدن یک انسان سالم در روز بیش از 3 گرم نمک لازم ندارد و در نتیجه احتیاجی به نمک اضافه پاشیدن بر روی غذاها نیست. علت اصلی اینکه در تمام دنیا به کودکان قبل از 2 سالگی نمک نمی‌دهند این است که به طعم شوری عادت نکنند.

پارسا در خصوص نمک موجود در پنیر گفت: نمک موجود در پنیرهای شور حتی با وجود اینکه شب قبل از مصرف در آب بگذارند و حتی در هنگام مصرف هم بشویند از بین نمی‌روند چون در زمان تخمیر پنیر، نمک به اضافه می‌کنیم.

این متخصص تغذیه افزود: در مواد غذایی طبیعی و نپخته نمک وجود دارد و دیگر نیازی به استفاده از نمک نیست حتی نمکدان‌ها بر روی میزهای رستوران‌های دنیا حذف شده است و برای سالم ماندن باید مصرف نمک در غذاها را حذف کنیم.

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:
یادداشت بیشتر
تفاوت ما با آنها

تفاوت ما با آنها

آنها همین چند وقت کتابشان را در جهان به بیست زبان پخش کردند و چند میلیون از روی آن چاپ کردند که در عصر «انسان خداگونه» هستیم و هوش مصنوعی و دیگر فناوری‌ها چنان کرده که «انسان، مهار خلقت را به دست گرفته است.»

گفتگو بیشتر
پیشنهاد سردبیر بیشتر