محققان دانشگاه ناوارا در اسپانیا می گویند رژیم غذایی مدیترانه ای که سرشار از غذاهای گیاهی، ماهی و روغن زیتون است ممکن است خطر ابتلا به سرطان سینه را کاهش دهد.
به گزارش مهر، از نظر آماری، سرطان سینه در بین زنان مناطق مدیترانه ای نسبت به افرادی که در ایالات متحده و یا مناطق دیگر اروپا زندگی می کنند شیوع کمتری دارد. در واقع رژیم غذایی به عنوان یک عامل خطرساز و البته قابل اصلاح در نظر گرفته می شود.
بر اساس تحقیقات «رژیم غذایی قلبی لیون» که اولین کارآزمایی بالینی برای نشان دادن اثرات مفید رژیم غذایی مدیترانه ای در کاهش بیماری های قلبی است، مشخص شد که این نوع رژیم خطر ابتلا به سرطان را به طور کلی ۶۱ درصد کاهش می دهد.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
علی اصغر هادیزاده، رئیس انجمن دوومیدانی فدراسیون جانبازان و توانیابان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد