مواد لازم:
کیک اسفنجی 200 گرم
یک لیتر آب
5 قاشق غذاخوری روغن
پودر قهوه 1 قاشق مربا خوری
پودر کاکائو 2 قاشق مربا خوری
گردو خرد شده 1.5 پیمانه
1 پیمانه آرد
1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر
خامه به مقدار لازم
پودر پسته به مقدار لازم
پودر نارگیل به مقدار لازم
روش تهیه:
شکلات را به روش بن ماری یا در ماکروویو ذوب کنید و با مارمارلاد خوب مخلوط کرده و بگذارید تا خنک و سفت بشود. آب و روغن را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار بدهید تا جوش بیاید. سپس از روی حرارت برداشته و بیکینگ پودر، سمولینا، آرد گندم، شکر،وانیل شکری را اضافه و هم بزنیند. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه و هر بار خوب هم بزنید.سپس بگذارید کمی از داغی بیفتد. حالا از این مواد به اندازه به توپ کوچک جدا کنید و وسطش را با مارمالاد شکلاتی پر کنید. توی ظرف گودی آب بریزید و بجوش بیاورید و توپ ها را توی آب جوش بندازید و بگذارید 10 دقیقه بپزد بعد از داخل آب در آورده و بگذارید آبش برود و توی پودر سوخاری و شکر بغلطانید.
منبع: شبکه استانی خوزستان
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی اصغر هادیزاده، رئیس انجمن دوومیدانی فدراسیون جانبازان و توانیابان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد