jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۶۲۷۸۶۵ ۳۰ آذر ۱۳۹۲  |  ۱۲:۳۶

امشب، یکی از شب‌های به یاد ماندنی سال فرا می‌رسد و بسیاری در تدارک تهیه خوردنیهای مخصوص شب یلدا برای پذیرایی از نزدیکان خود در آخرین روز پاییز و طولانی‌ترین شب سالند. در این مطلب با طرز تهیه نوعی کیک هندوانه‌ای آشنا خواهید شد، که امیدواریم از خوردنش لذت ببرید و در کنار نزدیکانتان، بیشتر به شما خوش بگذرد.

مواد لازم:

کیک اسفنجی
انواع کرم یا خامه جهت پوشش کیک
خمیر فوندانت
رنگ قرمز، رنگ سبز، رنگ مشکی (رنگ خوردنی)
قلم مو
قالب گرد

طرز تهیه:

ابتدا کرم مورد نظر را روی کیک می‌ریزیم (می‌تونید از انواع کرم، کرمفیل‌ها، خامه استفاده کنید).

http://www.seemorgh.com/uploads/1392/09/04/kh01.jpg

سپس توسط پالت روی کیک را صاف می‌کنیم (لزومی ندارد که خیلی صاف شود، مهم این است که یک لایه کرم یا خامه سطح کیک را بپوشاند).

http://www.seemorgh.com/uploads/1392/09/04/kh02.jpg

 فوندانت را روی میز کار باز می‌کنیم.

http://www.seemorgh.com/uploads/1392/09/04/kh03.jpg

بعد دور وردنه پیچیده و روی سطح کیک منتقل می‌کنیم.

http://www.seemorgh.com/uploads/1392/09/04/kh04.jpg
http://www.seemorgh.com/uploads/1392/09/04/kh05.jpg

سپس توسط اتوی فوندانت، سطح را صاف کرده و اطراف فوندانت را برش می‌دهیم.

http://www.seemorgh.com/uploads/1392/09/04/kh06.jpg

آن را به ظرف مناسب منتقل کرده، به دور کیک روبانی سبز یا قرمز قرار می‌دهیم.

http://www.seemorgh.com/uploads/1392/09/04/kh07.jpg

یک مقدار از فوندانت را روی سطح کار با وردنه باز می‌کنیم (حتماً زیر فوندانت، پودر قند بپاشید تا به سطح کار نچسبد).

http://www.seemorgh.com/uploads/1392/09/04/kh08.jpg

بعد توسط قالب گرد، ترجیحاً با قطرهای مختلف) آن را برش دهید.

http://www.seemorgh.com/uploads/1392/09/04/kh09.jpg
http://www.seemorgh.com/uploads/1392/09/04/kh10.jpg

حالا با قلم مو و رنگهای خوراکی برشهای فوندانت را به صورت هندوانه نقاشی کنید .
 اول با رنگ قرمز و قسمت وسط...

http://www.seemorgh.com/uploads/1392/09/04/kh11.jpg

بعد رنگ سبز و اطراف...

http://www.seemorgh.com/uploads/1392/09/04/kh12.jpg

سپس برش...

http://www.seemorgh.com/uploads/1392/09/04/kh13.jpg

و آخر سر با رنگ مشکی هسته‌های هندوانه را نقش بزنید...

http://www.seemorgh.com/uploads/1392/09/04/kh14.jpg

روی سطح کیک را با قلم مو کمی خیس کنید.

http://www.seemorgh.com/uploads/1392/09/04/kh15.jpg

بعد برشهای هندوانه را روی آن قرار دهید.

http://www.seemorgh.com/uploads/1392/09/04/kh16.jpg

به همین راحتی!

http://www.seemorgh.com/uploads/1392/09/04/kh17.jpg
ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
سارا
Iran, Islamic Republic of
۲۲:۴۴ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۷
كامل توضیح نداده بودین و طرز تهیه خمیر فوندانت رو نگفته بودین و قیافش خیلی قشنگ نبود
۰
۰
یادداشت بیشتر
هر بهار عاشق شوید

هر بهار عاشق شوید

‌ من همیشه نوروز را دوست داشته‌ام از بچگی‌ام تا همین حالا. همیشه حسابی خوش گذرانده ام و در کودکی هم بسیار عیدی گرفته ام.

بهار می آید، کرونا می رود

بهار می آید، کرونا می رود

بهار در راه است، مثل هر سال همین موقع. زمستان می رود و بهار می آید. همین گزاره ساده و طبیعی که تکرار هر ساله طبیعت است به ما یادآوری می کند کرونا هم می‌رود و روزهای سلامت گذشته بازمی گردد.

عیدی پایتختی‌ها به مردم

عیدی پایتختی‌ها به مردم

آدم‌ها آرزوی زیادی دارند برای خود و دیگران. در شرایط فعلی جامعه ما و جامعه جهانی آرزوهای شخصی و آرزوهای گروهی در هم گره خورده اند.

گفتگو بیشتر
پیشنهاد سردبیر بیشتر