اگر میخواهید این سوپ را برای چهار نفر آماده کنید، به ۲۰۰ گرم گوشت گوسفند نیاز دارید. یک عدد پیاز که گوشت را با آن و کمی آب میپزید، دو پیمانه عدس پخته شده، نصف پیمانه کرفس خرد شده، یکچهارم پیمانه هویجی که به صورت مکعبی خرد شده باشد، یک عدد گوجهفرنگی و به مقدار لازم نمک و فلفل و سرکه.
وقتی گوشت خوب پخت، آن را ریش ریش کنید و خوب بکوبید. سپس این گوشت باید با عدس پخته کاملا مخلوط شود. برای این کار بهتر است از دستگاه غذاساز استفاده کنید. به این ترتیب مخلوطی یکدست خواهید داشت. کرفس و هویج و آب گوشت را به این مخلوط اضافه میکنیم و ظرف را روی حرارت آرام میگذاریم. قبل از اینکه هویج و کرفس خوب بپزد، گوجه را هم نگینی خرد و تخمهایش را جدا میکنیم. وقتی مخلوط درون ظرف کاملا پخت، گوجه و نمک و فلفل را اضافه میکنیم و سرکه را که چاشنی این سوپ است روی همه مواد میریزیم و هم میزنیم.
سوپ غلیظ و خوشمزه شما آماده است. حتما همه افراد خانواده از خوردن آن لذت میبرند.
>> جام جم/ ضمیمه چاردیواری