مواد لازم :
خامه شیرین شده : 350 گرم
پودر ژله چند رنگ مختلف :هر کدام یک بسته
پودر ژلاتین : دو قاشق غذاخوری
شیر: 150 گرم
طرز تهیه:
ژله ها را هر کدام را جداگانه درست کرده ومی گذاریم تا ببندد وسپس خامه شیرین رابا هم زن زده تا خوب فرم بگیرد وسفت شودوسپس ژله های آماده را برداشته واز هر کدام آنها به صورت مکعبهای کوچک بریده وداخل خامه ریخته وبعد شیر را هم مخلوط کرده وسپس ژلاتین بن ماری شده ر ارام به ان اضافه می کنیم ودر ظرف ریخته وبه مدت 8 ساعت در یخچال قرار می دهیم .
روش بن ماری کردن
آب گرم را در ظرف ریخته وپودر ژلاتین را اضافه وروی حرارت بخار آب قرار می دهیم تا پودر ژلاتین کاملا باز شود ورقیق شود وبعد می گذاریم تا سرد شود .
آموزشگاه نگارشید/مریم نادعلی
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
برای بررسی کتاب «خلبان صدیق» با محمد قبادی (نویسنده) و خلبان قادری (راوی) همکلام شدیم