jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۵۳۹۰۸۵ ۲۰ بهمن ۱۳۹۱  |  ۱۴:۵۹

فصل زمستان ،فصل لیموترش های سنگی و خوش عطر و طعم است . از این فرصت استفاده کنید و انواع سالادها را با این میوه طعم دار کنید . پیشنهاد سرآشپز بخش " دیگ و سه پایه " برای امروز سالاد جوانه شبدر با لیمو ترش است .

مواد لازم : 

جوانه شبدر / یک پیمانه

کاهو / یک عدد کوچک

خیار و هویج / دو عدد از هر کدام

مغز گردو/3 عدد خرد شده

لیمو ترش / 2 عدد

سبزیجات معطر ریز  شده ( جعفری ، نعناع و پیازچه ) نصف پیمانه

گلپر/ یک قاشق مرباخوری

ماست / نصف پیمانه

روغن زیتون / 3 قاشق غذاخوری

نمک / به میران کافی

طرز تهیه :

کاهو و خیارها را  ریز و. هویج ها را  رنده کنید  و  گردوی خردشده و جوانه شبدر را به آن  بیفزایید . ماست و روغن زیتون و گلپر و نمک را با اب لیموهای تازه مخلوط کنید و سسی یکدست درست نمایید  . سپس همه مواد را  با  هم  مخلوط کنید  و  بگذارید  نیم  ساعت  جا بیفتد و سپس میل کنید .

 

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:
یادداشت بیشتر
هر بهار عاشق شوید

هر بهار عاشق شوید

‌ من همیشه نوروز را دوست داشته‌ام از بچگی‌ام تا همین حالا. همیشه حسابی خوش گذرانده ام و در کودکی هم بسیار عیدی گرفته ام.

بهار می آید، کرونا می رود

بهار می آید، کرونا می رود

بهار در راه است، مثل هر سال همین موقع. زمستان می رود و بهار می آید. همین گزاره ساده و طبیعی که تکرار هر ساله طبیعت است به ما یادآوری می کند کرونا هم می‌رود و روزهای سلامت گذشته بازمی گردد.

عیدی پایتختی‌ها به مردم

عیدی پایتختی‌ها به مردم

آدم‌ها آرزوی زیادی دارند برای خود و دیگران. در شرایط فعلی جامعه ما و جامعه جهانی آرزوهای شخصی و آرزوهای گروهی در هم گره خورده اند.

گفتگو بیشتر
پیشنهاد سردبیر بیشتر