درمان سکته مغزی

با چای و کاج
کد خبر: ۹۴۵
پژوهشگران در زمینه درمان سکته مغزی به کشفیات قابل توجهی دست یافته اند.به گزارش پایگاه خبری بی .بی .سی در اینترنت ، محققان دانشگاه کالیفرنیا دریافته اند که می توان از ملکولی که در عصاره برگ چای و میوه کاج موجود است ، برای درمان سکته مغزی بهره جست.نتایج مطالعات این محققان حاکی از آن است که در عصاره برگ چای و میوه کاج ماده ای موسوم به گالوتانین موجود است که با مهار آنزیمی موسوم به پی .ای .آر.جی ، روند مرگ سلولی را در جریان سکته مغزی مهار می کند و تخریب مغزی ناشی از سکته را کاهش می دهد.نتایج مطالعات همچنین نشان می دهد که ماده ای موسوم به نابوتانین بی که درنوعی گل ژاپنی یافت می شود، عملکردی مشابه گالوتانین ایفامیکند.به گفته محققان ، بااستفاده از این دو ماده گیاهی میزان تخریب سلولهای عصبی در جریان سکته مغزی تا50 درصد کاهش می یابد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها