در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران جوان، حتما تا به حال مرغ شکم پر را امتحان کرده اید، مرغ شکم پر یکی دیگر از غذاهای مرسوم در مجالس و مهمانیها میباشد که در ادامه با طرز تهیه مرغ شکم پر مازندرانیها آشنا خواهیم شد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه رب انار
مواد لازم برای تهیه مرغ شکم پر مازندرانی:
سبزی معطر (گشنیز، جعفری، برگ سیر تازه) ۴۰۰ گرم
پیاز رنده شده متوسط ۱ عدد
گردو پودر شده ۱۰۰ گرم
رب انار ۲ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل و ادویه به میزان لازم
زعفران دم شده به میزان لازم
مرغ ۱ عدد (۱/۵ کیلو گرم)
آلو ۱۰ تا ۱۵ عدد
زرشک ۳ قاشق سوپخوری
طرز تهیه مرغ شکم پر:
پیاز رنده شده را تفت میدهیم تا کمی طلایی بشود بعد سبزی خرد شده را اضافه کرده کمی تفت میدهیم، آلو خرد شده و زرشک را اضافه کرده نمک و فلفل و ادویه را اضافه میکنیم، رب انار را اضافه میکنیم و بعد گردو را اضافه میکنیم، تمامی مواد را خوب مخلوط کرده درون شکم مرغ را با این مواد پر کرده و آن را میدوزیم، مرغ را درون روغن سرخ کرده و با چند عدد آلو و کمی آب میگذاریم بپزد.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
برای بررسی کتاب «خلبان صدیق» با محمد قبادی (نویسنده) و خلبان قادری (راوی) همکلام شدیم