سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از اسپوتنیک، از ظروف آلومینیومی در هنگام پخت غذا ناخالصی ها و عناصر مضر تولید می شود.
محققان گفته اند که این ظروف و دیگر وسایل آشپزی که از فلزهای مختلف ساخته می شوند در هنگام حرارت دیدن باعث انتشار مواد مضری از جمله آرسنیک و کادمیوم می شوند.
بیش از یک سوم نمونه های آزمایش شده توسط محققین به خاطر دارا بودن مقادیری سرب در ساختار خود تهدید جدی برای سلامت انسان به شمار می روند. این مواد باعث بوجود آمدن بیماری های قلبی-عروقی می شوند.
علاوه بر این، رابطه ای بین تماس زیاد کودکان با ظروف آلومینیومی و افت عملکرد ذهنی آنها وجود دارد. پیشتر ثابت شده بود که آلومینیوم می تواند دلیل دمانس در افراد سالخورده باشد.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد