دستور پخت:
ابتدا شکر، پودر کاکائو و آرد ذرت را با هم مخلوط کنید.
شیر را به آنها اضافه کنید و هم بزنید.
مواد را روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید.
پس از جوش آمدن، حرارت را کم کنید تا دسر غلیظ شود.
آن را از روی حرارت بردارید و وانیل را اضافه کنید.
دسر را در ظرفهای تکنفره بریزید و پس از سرد شدن، روی آن را با پودر پسته و ترافل یا هر نوع مغزی که دوست دارید، تزئین کنید.
دسر شکلاتی شما آماده است. (جام جم سرا)
بیشتر بخوانید: طرز تهیه 10 شیرینی خانگی برای عید + تصاویر
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
برای بررسی کتاب «خلبان صدیق» با محمد قبادی (نویسنده) و خلبان قادری (راوی) همکلام شدیم