سردار باقرزاده: تاکنون پیکر ۴۷ هزار شهید کشف شده است

سردار باقرزاده: تاکنون پیکر ۴۷ هزار شهید کشف شده است

۰۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۲

سردار باقرزاده فرمانده کمیته جستجوی مفقودین گفت: تاکنون پیکرهای ۴۷ هزار شهید تفحص شده و تلاش برای کشف پیکر ۲ هزار و ۲۰۰ شهید مفقودالاثر ادامه دارد.

ورود پیکر ۴۰ شهید تازه تفحص‌ شده از مرز شلمچه به کشور

ورود پیکر ۴۰ شهید تازه تفحص‌ شده از مرز شلمچه به کشور

۰۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۶

همزمان با هفتم بهمن‌ماه سال جاری، سالروز شهادت امام موسی‌ کاظم (ع) پیکر ۴۰ شهید تازه تفحص‌شده از طریق مرز بین‌المللی شلمچه به کشور وارد می‌شود.

اهتزاز پرچم ایران بر فراز میمک

روایتی برگرفته از زمانه و رزم شهید ارتشی «سرهنگ محمود حاتم» از اقلیم کرمانشاه ایران

اهتزاز پرچم ایران بر فراز میمک

۰۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۲

شب عید نوروز به درگاه شهر کرمانشاه رسیده بود. صدای قاشق‌زنی بچه‌ها تو کوچه پس‌کوچه‌های تنگ کرمانشاه، آسمان ساکت و آرام آخرین شب اسفند را به رقص و شادی واداشته بود. عطرگل، کاسه چینی را  پر از نخودچی و سنجد کرد و منتظر دسته کودکان ایستاده بود. کلون درحیاط‌شان همراه صدای دست و شادی کودکان نواخته شد. سلانه سلانه به طرف در راه افتاد، شکم سنگین اجازه چستی و چالاکی را از او ربوده بود. چفت در را باز کرد.

خمپاره ۶۰ حریف فرمانده نشد

روایتی برگرفته از زندگی و شهادت «اکبر انتشاری» فرمانده گردان ادوات لشکر ۸ نجف اشرف

خمپاره ۶۰ حریف فرمانده نشد

۲۶ دی ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۷

شب عید سال۱۳۴۰ بود. دیگ سمنو وسط حیاط خانه مادر شوهر فاطمه قل‌قل می‌زد. نذر امسال دیر شده و کشیده بود به شب سال تحویل. آتش زیر اجاق سمنو الو می‌کشید. فاطمه نفسش را تازه کرد، نشست پای اجاق و پوست سیر و پیازها را ریخت توی آتش.

کربلای‌۵ به روایت کلمات

کربلای‌۵ به روایت کلمات

۱۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۴

سی‌و‌هشت سال قبل در چنین‌روزی عملیات کربلای‌۵ درمنطقه عمومی شلمچه آغاز شد.این عملیات که یکی از طولانی‌ترین نبردهای جنگ تحمیلی بود و تا فروردین سال بعد ادامه داشت، منجر‌به آزادسازی بخش‌هایی از خاک کشور شد که هنوز در اشغال دشمن بود و نیروهای رزمنده ایران توانستند دراین نبرد بزرگ به نزدیکی بصره مهم‌ترین شهر جنوب عراق برسند.

مردی که لشکر ۸ نجف را به دنیا آورد

۱۹ سال از ۱۹ دی ۱۳۸۴ که سردار احمد کاظمی با همرزمانش پرکشیدند، می‌گذرد

مردی که لشکر ۸ نجف را به دنیا آورد

۱۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۶

نجف آباد. سال ۱۳۳۸. احمد در کوچه مُلا به دنیا آمد. مُلا در لغت به معنای هدایتگر است. اگر راست باشد که محیط آینه تمام‌نمای آدمی است و آدمی، بازتاب حقیقت اشیا و مکانها، احمد برای اولینبار از دروازه کوچه مُلا به دنیا نگریست. او، فرمانده به دنیا آمد.

شهادت زیر باران

روایتی برگرفته از زندگی و رزم شهید محمدرضا اقبال‌پور، فرمانده گردان پیاده لشکر نجف‌اشرف

شهادت زیر باران

۲۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۴

بتول هنوز قالی نجف‌آبادی‌اش به دار بود.دیگر درست نمی‌توانست میله‌های دار قالی را بگیرد و برود بالا. ابر روز سیزده‌بدر سال۴۰، آسمان شهر نجف‌آباد را پوشانده بود. سرمای زمستان هنوز بین کاهگل‌های دیوار خانه بتول جا داشت. بتول قابلمه آش برگ را روی آتش هیزم باقیمانده از زمستان هم‌زد. زیر لب «امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السوء» می‌خواند.دلش یک پسر کاکل‌زری می‌خواست.

خُبثِ خصم در کار است‌؛ به‌هوش باشیم

خُبثِ خصم در کار است‌؛ به‌هوش باشیم

۲۸ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۵

با توجه به شرایط حساس منطقه، رویدادهای اخیر و پیامد جنگ‌های منطقه‌ای و همچنین اجرای دوعملیات غرورآفرین وعده صادق باید اذعان کرد که در شرایط نیمه‌جنگی به‌سرمی‌بریم. در چنین شرایطی رهبر معظم انقلاب اخیرا فرمودند: عده‌ای همت‌شان این است که دل مردم را خالی کنند‌؛ طوری وقایع را تصویر می‌کنند که مردم را بترسانند. در داخل نباید کسی این‌کار را بکند‌؛ این جرم است.

بعد از شهادت مدال فتح‌ ۳ گرفت

روایتی برگرفته از زندگی و رزم شهید میردامادی، فرمانده گردان مخابرات لشکر نجف‌اشرف

بعد از شهادت مدال فتح‌ ۳ گرفت

۲۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۹

روز پرآفتاب و ساکت ۱۳مهر سال ۱۳۳۷ نجف‌آباد بود. خانم‌سلطان نمک‌ها را کف دستانش ریخت و سایید. دستش را روی شکم بزرگش گذاشت: «آروم بگیر». آفتاب مهر هنوز جان داشت. نفس داشت که مش‌باقر در چوبی حیاط خانه کاهگلی را پرسروصدا باز کرد.

ببینید | تشییع پیکرهای ۱۰۰ شهید گمنام از مقابل دانشگاه تهران

ببینید | تشییع پیکرهای ۱۰۰ شهید گمنام از مقابل دانشگاه تهران

۱۵ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۲

همزمان با روز شهادت حضرت زهرا (س) و روز ملی «شهید گمنام» پیکرهای ۳۰۰ شهید گمنام دوران سال دفاع مقدس در تهران و سراسر کشور بدرقه شد.

۱بعدی