عطر و طعمی که در ذهن می‌ماند

فوت و فن تهیه سالاد پیازچه؛

عطر و طعمی که در ذهن می‌ماند

۰۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۶:۲۶

سالاد پیازچه را اگر بخواهیم خیلی ساده معرفی کنیم، نمونه پیشرفته‌ای از سالاد اولویه است.

طرز تهیه فالوده شیرازی؛ در خانه دست به کار شوید

طرز تهیه فالوده شیرازی؛ در خانه دست به کار شوید

۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۳

در این وضعیت نه می‌توانیم به شیراز سفر کنیم و فالوده‌های شیرازی را نوش جان کنیم؛ نه می‌توانیم به فالوده‌های بستنی‌فروشی‌ها و... اعتماد کنیم. بهترین کار این است که در خانه دست به کار شویم و خودمان فالوده درست کنیم.

فوت و فن‌های تهیه اکبر جوجه در خانه

فوت و فن‌های تهیه اکبر جوجه در خانه

۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۲۰:۲۰

کافی است این دستور را مو به مو اجرا کنید تا یک اکبرجوجه جذاب و خوش‌طعم در خانه داشته باشید.

طرز تهیه مربای گل؛ طعمی فراموش‌نشدنی

طرز تهیه مربای گل؛ طعمی فراموش‌نشدنی

۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۲۳:۲۱

یکی از خوشمزه‌ترین مرباها مربای گل است که به راحتی می‌توانید در خانه درست کنید.

طرز تهیه مربای توت سیاه؛ نوبرانه‌ای جذاب

طرز تهیه مربای توت سیاه؛ نوبرانه‌ای جذاب

۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۲۱:۲۲

حالا که فصل توت سیاه رسیده بهترین فرصت است تا مربای آن را درست و صبحانه‌های جذابی را آماده کنیم.

نوبرانه‌ای جذاب

طرز تهیه مربای توت سیاه؛

نوبرانه‌ای جذاب

۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۷:۰۱

حالا که فصل توت سیاه رسیده بهترین فرصت است تا مربای آن را درست و صبحانه‌های جذابی را آماده کنیم.

پیشنهادی جذاب

فوت و فن تهیه خورشت بامیه؛

پیشنهادی جذاب

۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۰

خورشت بامیه همیشه جزو غذاهایی بوده که اکثرا روی خوشی به آن نشان نداده‌اند؛ گیاهی سرشار از ویتامین و خواص که همیشه مهجور مانده و دست رد به سینه‌اش زده‌اند.

طرز تهیه کباب تابه‌ای؛ با طعم‌ها بازی کنید

دستور آشپزی

طرز تهیه کباب تابه‌ای؛ با طعم‌ها بازی کنید

۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۷:۵۹

شامی کباب از آن غذاهایی است که می‌شود مطابق با سلیقه‌مان با انواع ادویه‌ها و چاشنی‌ها با آن بازی کنیم.

فوت و فن‌های تهیه حلوا؛ عطر و طعمی بی‌نظیر

دستور آشپزی

فوت و فن‌های تهیه حلوا؛ عطر و طعمی بی‌نظیر

۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۲۱:۴۶

حلوا را چه به عنوان یک دسر، چه به عنوان یک نذری و چه به عنوان یک شیرینی در مراسم‌های ترحیم در نظر بگیریم، جذاب است و طرفداران خاص خود را دارد.

فوت و فن تهیه دلمه برگ مو

فوت و فن تهیه دلمه برگ مو

۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۸:۲۸

حالا که فصل برگ مو است، بهترین فرصت است تا دلمه با برگ مو درست کنیم. پس تا برگ‌ها ترد و تازه هستند دست به کار شوید.

قبلی۲۷بعدی