![عطر و طعمی که در ذهن میماند](/files/fa/news/1400/3/1/322988_544.jpg)
فوت و فن تهیه سالاد پیازچه؛
عطر و طعمی که در ذهن میماند
سالاد پیازچه را اگر بخواهیم خیلی ساده معرفی کنیم، نمونه پیشرفتهای از سالاد اولویه است.
سالاد پیازچه را اگر بخواهیم خیلی ساده معرفی کنیم، نمونه پیشرفتهای از سالاد اولویه است.
در این وضعیت نه میتوانیم به شیراز سفر کنیم و فالودههای شیرازی را نوش جان کنیم؛ نه میتوانیم به فالودههای بستنیفروشیها و... اعتماد کنیم. بهترین کار این است که در خانه دست به کار شویم و خودمان فالوده درست کنیم.
کافی است این دستور را مو به مو اجرا کنید تا یک اکبرجوجه جذاب و خوشطعم در خانه داشته باشید.
یکی از خوشمزهترین مرباها مربای گل است که به راحتی میتوانید در خانه درست کنید.
حالا که فصل توت سیاه رسیده بهترین فرصت است تا مربای آن را درست و صبحانههای جذابی را آماده کنیم.
حالا که فصل توت سیاه رسیده بهترین فرصت است تا مربای آن را درست و صبحانههای جذابی را آماده کنیم.
خورشت بامیه همیشه جزو غذاهایی بوده که اکثرا روی خوشی به آن نشان ندادهاند؛ گیاهی سرشار از ویتامین و خواص که همیشه مهجور مانده و دست رد به سینهاش زدهاند.
شامی کباب از آن غذاهایی است که میشود مطابق با سلیقهمان با انواع ادویهها و چاشنیها با آن بازی کنیم.
حلوا را چه به عنوان یک دسر، چه به عنوان یک نذری و چه به عنوان یک شیرینی در مراسمهای ترحیم در نظر بگیریم، جذاب است و طرفداران خاص خود را دارد.
حالا که فصل برگ مو است، بهترین فرصت است تا دلمه با برگ مو درست کنیم. پس تا برگها ترد و تازه هستند دست به کار شوید.