با غذای محلی کاشانی های آشنا شوید

طرز تهیه گوشت لوبیا؛

با غذای محلی کاشانی های آشنا شوید

۲۲ تير ۱۴۰۰ - ۲۳:۳۰

گوشت لوبیا از غذاهای محلی کاشان است که قطعا با یک بار امتحان کردن عاشقش می‌شوید.

از آلبالوهای فصل غافل نشوید

فوت و فن تهیه آلبالوپلو؛

از آلبالوهای فصل غافل نشوید

۲۱ تير ۱۴۰۰ - ۲۳:۳۰

آلبالو پلو از آن غذاهایی است که نمی‌شود به‌صورت ثابت در برنامه غذایی ما باشد چون نیاز به مربای آلبالوی خانگی دارد؛ مگر اینکه در فصل آلبالو مقدار زیادی از آن را درست کرده باشیم و بتوانیم در بقیه فصل‌ها از آن استفاده کنیم.

طرز تهیه کلم ترش؛ مناسب فصل

طرز تهیه کلم ترش؛ مناسب فصل

۲۰ تير ۱۴۰۰ - ۱۸:۳۲

ترشی کلم قرمز یکی از ترکیبات جذابی است که هم در سالاد بسیار خوشمزه است هم به عنوان ترشی کنار غذا.

تنور کوچک ما

نان سیر خانگی

تنور کوچک ما

۱۴ تير ۱۴۰۰ - ۲۳:۳۰

در این روزها که کشور وارد فاز پنجم کرونا شده، خوردن غذاهای فست‌ فودی و تنوع غذایی در رستوران با محدودیت‌های زیادی همراه شده و باید برای سلامت خود و اطرافیان این رفت‌وآمدها را تا حد ممکن کم کرده و در منزل به تهیه غذاهای دلخواه‌مان بپردازیم.

پنیر پیتزای خانگی با كمك سركه

پنیر پیتزای خانگی با كمك سركه

۱۴ تير ۱۴۰۰ - ۲۳:۱۶

پنیر پیتزا یكی از پایه‌ های اساسی فست‌ فودهاست كه طرفداران زیادی دارد و هرقدر حجم آن در غذاها بیشتر باشد، طعم غذا لذیذتر خواهد شد. اگر پنیر پیتزا خانگی و با مواد اولیه خوب تهیه شده باشد، هم سالم‌تر است و هم تفاوت زیادی در طعم غذا ایجاد می‌كند.

طرز تهیه بورک با هر چیزی که در یخچال دارید

طرز تهیه بورک با هر چیزی که در یخچال دارید

۱۴ تير ۱۴۰۰ - ۲۲:۴۵

بورک یکی از معروف‌ترین میان وعده‌ها در بین مردم کشور ترکیه است که با مواد مختلف می توان آن را درست کرد.

طرز تهیه آبغوره در خانه

طرز تهیه آبغوره در خانه

۱۰ تير ۱۴۰۰ - ۲۰:۵۱

با رعایت ۱۶ نکته ساده یک آبغوره هیجان انگیز درست کنید.

طرز تهیه سرکه سیب در خانه

طرز تهیه سرکه سیب در خانه

۰۸ تير ۱۴۰۰ - ۲۳:۰۱

در این روزهای کرونایی در خانه دست به کار شوید و سرکه سیب درست کنید.

گیلان را به خانه بیاورید!

طرز تهیه میرزاقاسمی؛

گیلان را به خانه بیاورید!

۰۸ تير ۱۴۰۰ - ۲۱:۰۱

میرزا قاسمی غذای خوشمزه‌ای است که شاید بارها آن را چشیده باشید؛ ترکیبی از بادمجان کبابی، سیر فراوان، رب، گوجه تازه و تخم مرغ که هم با برنج و هم با نان سرو می‌شود.

چرا سیر ترشی سبز میشه؟

چرا سیر ترشی سبز میشه؟

۰۸ تير ۱۴۰۰ - ۰۰:۲۱

سبز رنگ شدن سیر ترشی می‌تواند، به دلیل نوع سیر و خاکی باشد، که سیر در آن رشد پیدا می‌کند.

قبلی۲۳بعدی