![با غذای محلی کاشانی های آشنا شوید](/files/fa/news/1400/4/23/378893_913.jpg)
طرز تهیه گوشت لوبیا؛
با غذای محلی کاشانی های آشنا شوید
گوشت لوبیا از غذاهای محلی کاشان است که قطعا با یک بار امتحان کردن عاشقش میشوید.
گوشت لوبیا از غذاهای محلی کاشان است که قطعا با یک بار امتحان کردن عاشقش میشوید.
آلبالو پلو از آن غذاهایی است که نمیشود بهصورت ثابت در برنامه غذایی ما باشد چون نیاز به مربای آلبالوی خانگی دارد؛ مگر اینکه در فصل آلبالو مقدار زیادی از آن را درست کرده باشیم و بتوانیم در بقیه فصلها از آن استفاده کنیم.
ترشی کلم قرمز یکی از ترکیبات جذابی است که هم در سالاد بسیار خوشمزه است هم به عنوان ترشی کنار غذا.
در این روزها که کشور وارد فاز پنجم کرونا شده، خوردن غذاهای فست فودی و تنوع غذایی در رستوران با محدودیتهای زیادی همراه شده و باید برای سلامت خود و اطرافیان این رفتوآمدها را تا حد ممکن کم کرده و در منزل به تهیه غذاهای دلخواهمان بپردازیم.
پنیر پیتزا یكی از پایه های اساسی فست فودهاست كه طرفداران زیادی دارد و هرقدر حجم آن در غذاها بیشتر باشد، طعم غذا لذیذتر خواهد شد. اگر پنیر پیتزا خانگی و با مواد اولیه خوب تهیه شده باشد، هم سالمتر است و هم تفاوت زیادی در طعم غذا ایجاد میكند.
بورک یکی از معروفترین میان وعدهها در بین مردم کشور ترکیه است که با مواد مختلف می توان آن را درست کرد.
در این روزهای کرونایی در خانه دست به کار شوید و سرکه سیب درست کنید.
میرزا قاسمی غذای خوشمزهای است که شاید بارها آن را چشیده باشید؛ ترکیبی از بادمجان کبابی، سیر فراوان، رب، گوجه تازه و تخم مرغ که هم با برنج و هم با نان سرو میشود.
سبز رنگ شدن سیر ترشی میتواند، به دلیل نوع سیر و خاکی باشد، که سیر در آن رشد پیدا میکند.