مستند مساجد ایران و مالزی تهیه و تولید شد

مسجد محور مقاومت اسلامی است 

مستند مساجد ایران و مالزی تهیه و تولید شد

۲۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۰ | نظر

همزمان با روز جهانی مسجد مستند کوتاه جذاب‌ترین و تماشایی‌ترین مساجد ایران و مالزی با هدف بررسی جایگاه و معماری خانه‌های خدا از سوی رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در مالزی به سه زبان فارسی، انگلیسی و مالایی تولید شد. 

مهمان ناخوانده یک «روضه‌بازی» دخترانه

چند خرده روایت از مادرانه‌هایی که نسل هیأتی تربیت کرد

مهمان ناخوانده یک «روضه‌بازی» دخترانه

۲۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۱ | نظر

قرار نیست برای بررسی ابعاد یک پدیده اجتماعی یا روزمره مؤثر در زندگی جمعی ما، همیشه از اتفاق‌ها، آدم‌ها و هر آنچه که خیلی نامدار هستند، بنویسیم. گاهی یک آدم معمولی و ساده از بین آدم‌های طبقه متوسط و پایین جامعه، یک اتفاق دم دستی یا رویدادی خُرد منشأ تحول برای زندگی ما می‌شود؛ مثل همه روزمره‌هایی که پشت سرگذاشته‌ایم، خوب یا بد تجربه‌ای برای انتخاب‌های بعدی ما بوده‌اند.

پایان افسانه سامورایی

پایان افسانه سامورایی

۲۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۲ | نظر

آلن دلون، ستاره فرانسوی تاریخ سینما، در یک مصاحبه تصویری گفته بود: بزرگ‌ترین حسرت زندگی‌ام این است که پس از مرگ، خداوند بار دیگر من را در کنار پدر و مادرم قرار دهد، اما این بار بتوانیم بدون جدایی، تا بی‌نهایت کنار یکدیگر بمانیم.

مسجد؛ پایگاه تمدن‌ساز

مسجد؛ پایگاه تمدن‌ساز

۲۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۵ | نظر

روز۲۱آگوست۱۹۶۹، ساعت۷صبح، یک صهیونیست افراطی اهل استرالیا به نام دنیس مایکل ولیم روهان وارد مسجدالاقصی شد و صحن مسقف آن را به آتش کشید. در این آتش‌سوزی، مساحتی نزدیک به ۱۵۰۰ مترمربع از مسجد و بخش مهمی از میراث فرهنگی و آثار تاریخی موجود در آن، از جمله منبر باستانی که نورالدین محمود زنگی دستور ساخت آن را داده بود و صلاح‌الدین ایوبی آن را بعد از آزادسازی قدس درسال۵۸۳هجری به مسجدالاقصی آورده بود، در آتش سوخت.

سینمای دور از تاریخ

سینمای دور از تاریخ

۲۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۲ | نظر

سینمای ایران نسبت به وقایع تاریخی به کفایت واکنش نداشته واگر براساس تقویم رسمی کشور پیش برویم و بخواهیم از یک موضوع ملی و دینی که سینمای ایران به آن توجه نشان داده، مثالی به میان آوریم، در می‌یابیم که چقدر دست‌مان خالی است. این موضوع حتی درباره اتفاقات معاصر کشور هم صدق می‌کند و نشان می‌دهد سینمای ایران به اهمیت وقایع تاریخی واقف نیست.

فرهنگ‌سازی دینی با نمایش هیاتی

فرهنگ‌سازی دینی با نمایش هیاتی

۲۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۶ | نظر

هیات مذهبی ازابتدای شکل‌گیری در ایران اسلامی، دارای هسته متمرکزی برای فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی بوده و عنصر هنر، جزئی جدایی‌ناپذیر ازاین تجمعات انسانی هدفمند است. این تعامل دینی وهنری درقالب پیوستگی مذهب و هنرهای تجسمی، نمایشی، موسیقی، ادبیات و...ظهور وبروز بسیار داشته؛ ادعای بزرگی نیست اگر بگوییم دربین هنرها، تعزیه از تکامل‌یافته‌ترین انواع پیوند بین هیات و تشکیلات مذهبی با تلفیق چند شاخه هنری است.

فصلی نو در مقتل‌نویسی معاصر

فصلی نو در مقتل‌نویسی معاصر

۲۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۷ | نظر

مقتل‌نویسی را نوعی تاریخ‌نگاری دانسته‌اند‌. این تاریخ‌نگاری به نحوه زندگی و شهادت بزرگان و پیشوایان دینی می‌پردازد. در تاریخ شیعه با توجه به شرایط سیاسی و اجتماعی در هر زمانه‌ای مقتل‌هایی به واقعه کربلا در شکل‌های مختلفی پرداخته‌اند.

موسیقی بازمانده؛ نوای مظلوم مقتدر

موسیقی بازمانده؛ نوای مظلوم مقتدر

۲۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۱ | نظر

آلبوم موسیقی متن فیلم سینمایی«بازمانده»به نویسندگی، کارگردانی و تدوین مرحوم سیف‌ا...‌داد و آهنگسازی  مجید انتظامی در۲۳قطعه،پس از۳۰سال به صورت دیجیتال منتشر شد و در تمام پلتفرم‌های بین‌المللی پخش موسیقی قابل دسترس است.