فریاد هنرمندان علیه تجاوز صهیونیستی

هنرمندان با پیام‌های کوبنده و آثار هنری، جنایات رژیم‌ صهیونیستی را محکوم کردند 

فریاد هنرمندان علیه تجاوز صهیونیستی

۲۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۸

حمله صبحگاهی رژیم‌ صهیونیستی به خاک ایران در روز جمعه ۲۳ خرداد، یکی از تلخ‌ترین و دردناک‌ترین حوادثی بود که قلب میلیون‌ها ایرانی را به درد آورد.

جشن بزرگ ولایت در توچال برگزار می‌شود

جشن بزرگ ولایت در توچال برگزار می‌شود

۲۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۹

به مناسبت عید سعید و مبارک غدیر خم، مجموعه تفریحی‌ورزشی توچال میزبان جشن بزرگ ولایت خواهد بود. 

۱۴ قرن عشق و وفاداری

۱۴ قرن عشق و وفاداری

۲۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۶

عید غدیرخم، بزرگ‌ترین جشن شیعیان، طی ۱۴ قرن گذشته در ایران تحولاتی عمیق را پشت‌سر گذاشته و از یک مناسبت مذهبی صرف به یکی از مهم‌ترین نمادهای هویت ملی و فرهنگی ایرانیان تبدیل شده است.

فاطمه(س) گواه ولایت

فاطمه(س) گواه ولایت

۲۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۴

براساس مستندات معتبرتاریخی یکی ازگواهان وشاهدین واقعه غدیر خم،حضرت زهرا(س)است که درسال حجه‌الوداع همراه پدر گرامی خود در حج شرکت داشت و اعمال حج رادرکنار پدرانجام داد.لذا ازاین جهت باید برای همه مسلمانان و فرقه‌های اسلامی به ویژه جوانان امت روشن باشدوقتی یگانه دختر رسول خدا(ص) به این واقعه شهادت وگواهی می‌دهدهیچ معارضی نباید در برابر سخن فاطمه‌(س) باشد.

آقای وزیر! حالا نوبت شماست

آقای وزیر! حالا نوبت شماست

۲۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۳

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با ارسال نامه‌ای به رئیس سازمان صداوسیما ضمن تمجید از ایده برگزاری رویداد ملی «ایران‌جان» در این سازمان، جهت همکاری با رسانه‌ملی در راستای تحقق اهداف این رویداد در دوره‌های پیش‌ روی آن اعلام آمادگی کرده است.

اصل تبیین؛ تجلی عقلانیت امام خمینی (ره) 

امام به‌جای اتکا بر روش‌های خشن و نخبه‌گرایانه، بر آگاهی و بیداری درونی مردم تأکید داشت

اصل تبیین؛ تجلی عقلانیت امام خمینی (ره) 

۲۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۸

چهارده خرداد هرسال، فرصتی مغتنم برای بازخوانی اندیشه و راه امام خمینی (ره) از دریچه بیانات آیت‌الله خامنه‌ای است؛ کسی که به‌عنوان نزدیک‌ترین شاگرد و ادامه‌دهنده راه ایشان شناخته می‌شود.

پناهگاهی برای آرامش روح

پناهگاهی برای آرامش روح

۲۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۲

نمایشگاه انفرادی نقاشی‌های کامیار صادقی، با عنوان «بازتعریف» یکشنبه ۱۸ خرداد در نگارخانه ابوالفضل عالی حوزه هنری افتتاح شد و تا ۳۱ خرداد ادامه دارد. صادقی، با گذشت سال‌ها به خلق نقاشی، تصویرسازی‌، کتاب، مرمت آثار نقاشی و اجرای نقاشی دیواری در سطح شهر تهران پرداخت.

تار و پود از فرش تا عرش

تار و پود از فرش تا عرش

۲۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۷

نمایشگاه عکس «سی‌رج» به همت شرکت فرش آستان قدس رضوی و با هدف واکاوی ابعاد رسانه‌ای و پیام‌رسانی دو هنر دیرین ایرانی، «عکس» و «فرش» گشایش یافت. این رویداد فرهنگی ــ هنری به‌مناسبت گرامیداشت «روز ملی فرش» عصر یکشنبه ۱۸خردادماه ۱۴۰۴ در گالری مؤسسه اطلاعات واقع در خیابان میرداماد تهران افتتاح شد.

صنایع دستی‌؛ هویت فرهنگی ایران در دستان هنرمندان

صنایع دستی‌؛ هویت فرهنگی ایران در دستان هنرمندان

۲۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۷

ایران، سرزمینی با پیشینه‌ای چند‌هزار ساله، همواره مهد هنر، ذوق و خلاقیت بوده است. در میان جلوه‌های گوناگون فرهنگ ایرانی، «صنایع دستی» جایگاه ویژه‌ای دارد. این هنر-صنعت که ریشه در سبک زندگی، باورها، اقلیم و تاریخ مردم ایران دارد، نه‌فقط نمایانگر ذوق زیباشناختی مردم این سرزمین است، بلکه چون آیینه‌ای، فرهنگ، تاریخ و هویت ایرانی را بازتاب می‌دهد.

تندیس‌ها قربانی مناقصه‌های ارزان

جعفر نجیبی معتقد است که جایگاه واقعی هنر پیکره‌ سازی در ایران به دلیل نبود آگاهی و مشاوران هنری متخصص تضعیف شده است

تندیس‌ها قربانی مناقصه‌های ارزان

۱۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۱

یکی از ویژگی‌های جالب ما به‌عنوان قدیمی‌ترین کشور و مردم جهان این است که تندیس‌سازی، در ایران رشد چندانی نداشته؛ برخلاف کشورهای باستانی مثل یونان، روم و مصر که در آنجا شکوفایی داشته است زیرا از افتخارات و سربلندی‌ های ما یکتاپرستی همیشگی‌مان بوده و این نگاه فرهنگی ‌دینی خاص ما به‌جای پیکره‌های بت‌گونه به پرورش هنر سنگ‌ تراشی با تنوع و گوناگونی بسیاری دامن‌زده، به گونه‌ای که ایران بزرگ، دارای غنی‌ترین و متنوع‌ترین سنگ‌نگاره‌های جهان است که به‌شکلی بی‌نظیر هنوز هم الهام‌بخش هنرمندان، به‌ویژه در هنر سنگتراشی با رویکرد پسامدرنیستی و دیگر هنرهای تجسمی است.

قبلی۴بعدی