ببینید | افتخار خادمی امام رضا (ع) برای سید ابراهیم

ببینید | افتخار خادمی امام رضا (ع) برای سید ابراهیم

۱۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۳

شهید آیت الله رئیسی در زمان تولیت آستان قدس رضوی به افتخار خادمی امام رضا (ع) نائل شد.

چشم‌ جهان به رفح

«جام‌جم» از واکنش هنرمندان ایرانی و خارجی به آخرین جنایت اسرائیل گزارش می دهد

چشم‌ جهان به رفح

۱۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۰

حمله ارتش اسرائیل و بمباران چادر پناهندگان در اردوگاه‌های آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی در خاور نزدیک (آنروا)  که در غرب رفح قرار داشت، شامگاه ششم خرداد اتفاق افتاد. این تازه‌ترین جنایت جنگی صهیونیست‌‌ها بود که موج بی‌سابقه‌ای از واکنش و خشم مردم سراسر دنیا، به‌خصوص چهره‌های فرهنگی و هنری شناخته‌شده را درپی داشت و کمپین حمایتی که به این منظور در فضای مجازی شکل گرفت، در  کمتر از ۲۴ ساعت رکورد زد.

ادای احترام هنر به سمبل خدمت

برگزاری آیین پاسداشت و یادبود شهدای خدمت در تالار وحدت

ادای احترام هنر به سمبل خدمت

۰۸ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۷

پس ازشهادت سیدابراهیم رئیسی و هیأت همراه او شامل حسین امیرعبداللهیان وزیر خارجه، مالک رحمتی استاندار آذربایجان‌شرقی، سید‌محمدعلی آل‌هاشم امام‌جمعه وقت تبریز، سید‌مهدی موسوی رئیس یگان حفاظت رئیس‌جمهور و سه خلبان حاضر در کابین، مراسم‌های یادبود متعددی برگزار شد که به نحوی سعی داشت که دین خود را نسبت به آنها ادا کند.

خزان ایران‌هراس‌ها

استراتژی تفرقه‌افکنی میان مسلمانان برای مبارزه جهانی علیه اسلام استفاده می شود

خزان ایران‌هراس‌ها

۰۸ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۳

نشانه‌های پراکنده‌ای که گاه در جریان وقایع و رویدادهای تاریخی وجود دارد، تکه‌های گمشده جورچینی است که فقط با در‌نظر گرفتن تمام آنها و در اختیار داشتن‌شان می‌توان به اصل و اساس ماجرا پی برد و بدون بررسی و واکاوی همه این تکه‌ها نمی‌توان قضاوت درستی از یک اتفاق داشت.

ببینید | روایت مداح معروف از آخرین دیدارش با رئیس‌ جمهور شهید

ببینید | روایت مداح معروف از آخرین دیدارش با رئیس‌ جمهور شهید

۰۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۳

مجید بنی‌ فاطمه یکی از مداحان و ذاکران معروف اهل بیت، صحبت‌هایی از شهید ابراهیم رئیسی را روایت می‌کند.

نقش ایمان در فلسفه ملاصدرا

به مناسبت بزرگداشت صدرالمتألهین

نقش ایمان در فلسفه ملاصدرا

۰۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۶

صدرالدین محمدبن ابراهیم قوام شیرازی معروف به ملاصدرا وملقب به صدرالمتالهین، فیلسوف قرن دهم و یازدهم هجری قمری،درشیراز به دنیا آمد.در دوران کودکی همراه خانواده‌اش به قزوین، پایتخت وقت صفویان رفت و در آنجا مراتب ترقی و کمال دانش را در حوزه استادانی همچون شیخ بهایی ومیرداماد گذراند ودرزمان سلطنت شاه عباس و هنگامی که اصفهان پایتخت ایران شد،به اصفهان مهاجرت کردودرمحضر میرفندرسکی تلمذکرد.

رمزگشایی از یک تشییع تاریخی

یادداشتی به قلم احمد میراحسان

رمزگشایی از یک تشییع تاریخی

۰۵ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۹

شهادت سید ابراهیم رازی دارد. گره‌خوردگی تشییع، در تهران با رستاخیز تشییع در تبریز، قم، مشهد و اصفهان رازی دارد، سفر آخر استانی‌اش به ولایت رضا رازی دارد. تولد نوی او در زادروز مولایش رازی دارد. هشت نفری که در روز ولادت امام هشتم شهید شدند، یعنی ولادت و ولایتی دیگر یافتند، سراپا راز است.

وداع با رئیس‌جمهور هنردوست

هنرمندان و اندیشمندان در گفت‌وگو با «جام‌جم» از فضایل اخلاقی شهید ابراهیم رئیسی گفتند

وداع با رئیس‌جمهور هنردوست

۰۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۴

خبر شهادت رئیس جمهور دولت سیزدهم، وزیر امور خارجه و هیأت همراه در سانحه هوایی، در چند روز گذشته نه تنها ملت ایران که بسیاری از مسئولان و دولتمردان کشورهای دنیا را متاثر کرده است؛ از همان لحظات آغازین اعلام خبر سقوط بالگرد رئیس جمهور دولت سیزدهم، شاهد واکنش‌های متعددی از سوی هنرمندان عرصه‌های گوناگون هستیم، تا جایی که تعدادی از شعرا دست به قلم شدند و سروده‌هایی منتشر کردند، برخی اهالی موسیقی اعلام کردند در تدارک تهیه آهنگی متناسب با این واقعه عظیم هستند و قطعا سینماگران نیز به نوبه خود پس از گذر از این روزهای ملتهب، قصه‌هایی از شهادت این خادمان پاک‌دست ملت بر پرده سینما روایت خواهند کرد.

برای شهید رئیسی می‌خوانم

غلامرضا صنعتگر:

برای شهید رئیسی می‌خوانم

۰۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۲

«غلامرضا صنعتگر» خواننده موسیقی پاپ کشور در رابطه با شهادت رئیس جمهور، وزیر امور خارجه و هیات همراه به جام جم گفت: واقعا باید این واقعه را به همه مردم نجیب ایران تسلیت گفت چرا که ملت امروز رئیس جمهور مردمی خودشان و جمعی از مسئولان خدوم را از دست داده اند. در مدتی که شهید رئیسی در مسند ریاست جمهوری نشسته بودند، شاهد اتفاقاتی بودم که موجب تمایز این فرد نسبت به دیگران شده بود. آیت الله رئیسی به معنای واقعی کلمه مردی جهادی بود.

با دلی سوخته برای رئیس جمهور شهید شعر گفتم

نغمه مستشار نظامی:

با دلی سوخته برای رئیس جمهور شهید شعر گفتم

۰۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۰

«نغمه مستشار نظامی» شاعر و دبیر انجمن ادبی ارغوان در واکنش به شهادت رئیس جمهور و وزیر امور خارجه دولت سیزدهم و هیأت همراه ایشان به جام جم گفت: ما ایرانی‌ها شعر را زبانی رسمی می‌دانیم و هرگاه غم و اندوهی سراغمان می‌آید، دست به دامان شعر و ادبیات می‌شویم و به واسطه شعر، دردل می‌کنیم. غمِ شهادت رئیس جمهور مردمی دولت سیزدهم و همراهانش به قدری عظیم بود که همان اولین ساعاتی که احتمال شهادتشان بیشتر شد و همه از زنده ماندن بازماندگان این حادثه قطع امید کردند، این شعر را سرودم: با عناد و ناجوانمردی و با تحریم ما/ دشمنت هرگز نخواهد دید ترس و بیم ما/ «تا شهادت با ولایت» راه و رسم کوثری است/ مادر سادات فرمود این روش تعلیم ما/ زخم بر زخم است آری، داغ بر داغ است آه/ آری اما عاقبت غم می‌شود تسلیم ما/ می‌رسد مردی که بار آسمان بر دوش اوست/ می‌کند دنیا بهاری جاودان تقدیم ما/ روز میلاد علی موسی الرضا جان سال‌هاست/ روز پرواز کبوتر بوده در تقویم ما/ در میان کوه‌های کشورت آسوده‌ای/ آه، ابراهیم، ابراهیم، ابراهیم ما.

قبلی۵بعدی