پایان و آغاز استانداردترین جشنوارههای ایران؟
شاهد برگزاری جشنوارههای ریز ودرشت زیادی درطول سال هستیم به طوری که مطابق آمار سرانگشتی حدود۴۰جشنواره سینمایی در کشور برگزار میشود.
شاهد برگزاری جشنوارههای ریز ودرشت زیادی درطول سال هستیم به طوری که مطابق آمار سرانگشتی حدود۴۰جشنواره سینمایی در کشور برگزار میشود.
نقش تولیدات هنری - نمایشی مختلف را درشکلگیری شخصیت و جایگزینی فرهنگی در نسل جدید نمیتوان نادیده گرفت، از سویی، بدون توجه به اتفاقاتی که در فرآیند تولید محصول دیداری و شنیداری میافتد، نمیتوان به «علت» رسید.
در شب یلدا که بلندترین شب سال است، مردم بنا بر سنت پیشینیان در خانه بزرگ خانواده جمع میشوند، شادی میکنند و خوراکی مخصوص این شب را تناول میکنند.
در روزگاری نهچندان دور که سینما بیشتر جنبه سرگرمی داشت و لابهلای این سرگرمی چند حرف اجتماعی هم میزد، خیلی اوقات هدفش اصلاح جامعه بود نه عادی جلوه دادن کشتن مردم و مبرا کردن قاتلان آنها اما در یک سال گذشته سیاستمداران با استفاده از ظرفیت تأثیرگذاری سینما تلاش کردند مردم دنیا را قانع کنند که اگر کاری انجام میدهند مجبور هستند.
روزنامهنگاری جنگ بهویژه در فضای مقاومت از نیازها و ضرورتهایی است که بایستی در دانشهای ارتباطات و روزنامهنگاری به تعریفی از جایگاه آن، شناخت ابعاد و بایستههایش و سرانجام برنامهریزی برای راهاندازی چنین رشتهای در دانشکدههای مربوط بپردازیم؛ در اینباره چند مقدمه را باید یادآور شد.
دکتر غلامرضا کریمی، عضو هیأت علمی دانشگاه خوارزمی در حال حاضر ریاست دانشکده حقوق و علوم سیاسی این دانشگاه را عهدهدار است. او از سال ۱۳۸۳ تا ۱۳۸۷ قائممقامی وزیر آموزشوپرورش در امور بینالملل و مدیرکلی دفتر همکاریهای علمی و بینالمللی را برعهده داشته است.
«قول میدهم درستش میکنیم.» این جملهای است که جوانان شهر غزه روی باقیمانده دیوارهای باستانی که اسرائیلیها ویرانکردهاند نوشتهاند. اسرائیل از زمان آغاز جنگ، در تلاش برای محو آثار باستانی فلسطین بوده است.
نیاز جهان امروز عدالت، تعاون و همکاری در عصر چند قطبیهای در حال ظهور است.
شورای فرهنگ عمومی کشور بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در ایران با هدف گسترش فرهنگ پژوهش در کشور، ۲۵ آذر را روز ملی پژوهش نامگذاری کرد.درهمکاری وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی با وزارت علوم، تحقیقات و فناوری؛ ازسال ۱۳۷۹ چهارمین هفته آذر، به نام هفته پژوهش نام گرفت.
سخن رهبری معزز، مثل همیشه روح قرآنی و عترتی را مبنای روشنگری درباره مقاومت و اقتدار روز افزون اهل استقامت قرار دادند و به تبیین نسبت ایران و سوریه و علل یاری و مستشاری ایران در زمان حاج قاسم پرداختند و مسائل کنونی سوریه و علل ضعف و تزلزل حکومت، ارتش و غفلتشان از دشمن و عدم اجرای راهنمایی ایران و هشدار مسئولان اطلاعاتی از شهریور به دستگاه حاکمه سوریه را مورد اشاره قرار دادند و با تکیه به قران به انفعال و زهر آن و غرور در پیروزی تمرکز کردند و امید بازگشت به مقاومت و بپا خواستن جوانان غیور سوریه را باز گفتند.