مروری بر یک خاطره دور و دراز از اولین کتاب!

سفر به سیاره‌ای ناشناخته

۰۲ مهر ۱۳۹۸ - ۰۸:۰۰

سال‌ها با همین دو جلدی پز دادم. سال‌ها هرجا حرف می‌شد من هم سینه‌ام را جلو می‌دادم و گلویم را صاف می‌کردم و می‌گفتم «بله، من هم!» سال‌ها با «صبا» و نقطه‌های نورانی خیال‌پردازی کردم و خودم را جای او گذاشتم که پایم به سیاره‌ای دیگر باز شده است.

روایت‌های یک مادر کتاب‌باز

توی کتاب نوشته...

۰۲ مهر ۱۳۹۸ - ۰۸:۰۰

«از مدرسه متنفرم!» «خب.» «منم همین‌طور!» «باشه.» نگاهی به همدیگر می‌کنند که یعنی «چرا مامان شاکی نشد و شروع نکرد دفاع از مدرسه؟» «حالم از مدرسه به هم می‌خوره.» «منم همین‌طور!» بالاخره سرم را بلند می‌کنم و می‌پرسم: «چند ساله مدرسه می‌ری؟» «سه‌چهار سال» «تو چی؟» «هشت‌نه سال.» «خب چند تا از هم‌کلاسی‌هاتون از مدرسه متنفر بودن؟»

10 رمان در زنگ تفریح

۰۲ مهر ۱۳۹۸ - ۰۸:۰۰

ماه مهر همزمان و مساوی است با بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها. خواندن در این زمان امری جدی‌تر می‌شود و محصلان اعم از مدرسه‌ای و دانشگاهی به این مقوله جدی‌تر نگاه می‌کنند. اما بدیهی است که در این فصل سال هم خواندن فقط منحصر در کتاب‌های درسی و دانشگاهی و کمک‌آموزشی نباشد.

شهر خرس‌ها

۲۶ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۸:۰۰

داستان این رمان پیرامون شهری است که مردم آن بیش از هرچیزی ورزش هاکی برایشان اهمیت دارد و داستان رمان در خلال تلاش‌ها و دغدغه‌های آنها برای برد در مسابقات هاکی است تا این‌که بر اثر یک اتفاق تلخ همه‌چیز تغییر می‌کند و کسانی که تا دیروز با هم دوست بودند و ورزش می‌کردند دچار اختلافات درونی می‌شوند و هرکدام از کسی طرفداری می‌کند. ویژگی مهم این اثر بکمن این است که در قالب روایت یک داستان جذاب و پرکشش، بسیاری از مفاهیم فلسفی و روان‌شناسی را پیش می‌کشد و درنهایت با تحلیل و جاگذاری درست رویدادها و مناسبات کمک می‌کند خواننده با رضایت کتاب را به انتها برساند و حس خوبی از خواندن آن داشته باشد.

امان‌نامه

۲۶ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۸:۰۰

مجموعه شعر عاشورایی «امان - نامه» در قالب نامه تنظیم شده است. در حقیقت امان ـ نامه شامل ۴۰ نامه است و برخی از نامه‌ها پیوست دارند که این پیوست‌ها در قالب شعر مطرح می‌شوند. بخشی از فهرست کتاب عبارت است: از حسین‌بن‌علی به زبان‌های زنده دنیا، از عبیدا...‌بن‌حر‌جعفی به حسین‌بن‌علی(ع)، از طرماح بن عدی به حسین‌بن‌علی‌بن‌ابی‌طالب، از اویس قرنی به طرماح بن عدی، از ما جماعتی که گریخته از سپاهیان عبیدا... به خبرگزاری‌های هزاره سوم و... بخش عمده شعرها آزاد و سپید است، ولی چند نامه هم در قالب غزل است؛ نامه‌هایی که در مجموعه امان-نامه آمده، خطاب به شخصیت‌های حماسه عاشورا نگاشته شده یا نامه‌هایی است که شخصیت‌های حماسه عاشورا به آدم‌هایی که به فرهنگ عاشورا مربوط می‌شوند، نوشته‌اند.

گوشه ششم عاشقی

۲۶ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۸:۰۰

«گوشه شِشُم عاشقی» مجموعه‌ای از داستان‌های شهدای جوان قیام کربلا همچون حضرت قاسم(ع)، حضرت علی‌اکبر(ع) و... برای نوجوانان است. این اثر در سه بخش روایت می‌شود؛ در بخش نخست آن به صورت یک‌داستان که از ابتدا تا پایان هر داستان به یک‌ماجرا مرتبط است و درباره شخصیت‌های شهید قیام عاشوراست. داستان‌های بخش دوم، دوبخشی هستند که در بخش نخست داستانی درباره یکی از پیامبران خداست و بخش دوم شبیه همان اتفاق را در زندگی امام حسین(ع) و خاندانشان نشان می‌دهد و در نهایت داستان‌های بخش سوم به هم پیوسته است.

نبرد برای سارایوو

۲۶ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۸:۰۰

این کتاب خاطرات کریم لوچارویچ، فرمانده پلیس سارایوو از سال اول محاصره این شهر در جنگ بالکان است. نبرد برای سارایوو از پرفروش‌ترین کتاب‌های موضوع جنگ بوسنی است و ماجراهای سخت‌ترین و پیچیده‌ترین سال محاصره پایتخت بوسنی را مرور می‌کند. یکی از تفاوت‌های اصلی این کتاب با کتاب‌های دیگر این حوزه نقل رشادت‌ها و مجاهدت‌های رزمندگان مسلمان و تاثیر آنها در تغییر روند جنگ بوسنی به نفع تمامیت ارضی بوسنی و هرزگوین است.

پریشان موی و خاک‌آلود

۲۶ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۸:۰۰

کتاب «پریشان موی و خاک‌آلود» که شرحی است بر روایت امام رضا(ع) خطاب به ریان‌بن‌شبیب. یکی از روایات صحیح السند معروف و مشهور درباره حادثه عاشورا روایتی است که امام رضا(ع) به ریان‌بن‌شبیب فرموده است. بخش‌هایی از مضمون این روایت بسیار گفته و شنیده می‌شود: «یابن شبیب ان کنت باکیا فابک للحسین». حالا بعد از سال‌ها شرحی بر این روایت معروف نوشته شده است.

امانت یک‌ماهه

۲۶ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۸:۰۰

«شیرین» حواس‌پرت‌ترین، پرسؤال‌ترین، ساده‌ترین و البته کنجکاوترین دختر کلاس بود. درباره همه چیز سؤال داشت و البته تقریبا همه چیز را قاطی می‌کرد.

امانت یک‌ماهه

۲۶ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۸:۰۰

«شیرین» حواس‌پرت‌ترین، پرسؤال‌ترین، ساده‌ترین و البته کنجکاوترین دختر کلاس بود. درباره همه چیز سؤال داشت و البته تقریبا همه چیز را قاطی می‌کرد.

قبلی۱۷بعدی