آشی گرم و ملس برای روزهای سرد

این هفته:

آشی گرم و ملس برای روزهای سرد

۲۴ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۱:۴۶

انار از آن دسته میوه‌هایی است که در پاییز و زمستان سر و کله اش در میوه‌فروشی‌ها پیدا می‌شود . این میوه بهشتی مواد اولیه انواع و اقسام خوراکی‌ها و غذاهای خوشمزه است. از رب و لواشک انار گرفته تا آش و پلو با انار.آش انار هم از آن دست غذاهای زمستانی است که خیلی‌ها عادت دارند در سفره یلدایشان قرار دهند. اما این آش را می‌توان در تمام فصل پاییز و زمستان درست کرد. آش انار دستور پخت مختلفی دارد که از این میان آش انار گیلانی و آش انار شیرازی از همه مشهورتر است.

مربای زنجبیل؛ تند و پرخاصیت!

مربای زنجبیل؛ تند و پرخاصیت!

۱۷ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۱:۴۵

زنجبیل گیاه بومی آسیای جنوب‌شرقی و ادویه خوش‌طعم با خواص زیاد است که به آن لقب ابرغذا یا سوپرفود (Super Food) داده‌اند. این ریشه گیاهی تند و خوش‌طعم به‌عنوان ادویه در بسیاری از غذاها استفاده می‌شود و همچنین با آن می‌توان برخی خوراکی‌ها را هم درست کرد. مربای زنجبیل یکی از معروف‌ترین خوراکی‌های زنجبیلی است. از خواص مربای زنجبیل در صبحانه می‌توان به تقویت سیستم گوارش سالمندان، برطرف‌کردن بلغم معده و رفع تشنگی اشاره کرد.

آش ترخینه،‌ غذایی سنتی و پرخاصیت

آش ترخینه،‌ غذایی سنتی و پرخاصیت

۱۰ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۲:۳۸

یکی از بهترین غذاها در فصل زمستان، آش‌ها هستند. آش ترخینه از خوشمزه‌ترین و معروف‌ترین آش‌های ایرانی است که در نقاط مختلف کشور پخته می‌شود. این آش اصالتا برای استان مرکزی و شهر اراک است، اما در شهرهای مختلف و با روش‌هایی نزدیک به هم تهیه می‌شود.

یک پلوی خو‌ش رنگ و پرخاصیت

این هفته:

یک پلوی خو‌ش رنگ و پرخاصیت

۰۳ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۱:۴۳

هویج، یک ریشه گیاهی است. با هویج غذاهای متنوعی می‌توان درست کرد. هویج‌پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که می‌توانید آن‌ را همراه گوشت یا مرغ تهیه کنید. این غذا، طعمی شیرین دارد و با دستورهای متنوعی تهیه می‌شود و می‌توانیم آن را به سلیقه خود با طعم زعفرانی یا دارچینی درست کنیم.

غذای موردعلاقه ملوان زبل‌!

این هفته:

غذای موردعلاقه ملوان زبل‌!

۲۶ دی ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۶

شاید شما هم کارتون ملوان زبل و اسفناج خوردنش را به‌یاد داشته باشید؛ ملوانی که همیشه یک کنسرو اسفناج پخته به همراه داشت تا هر وقت انرژی کم می‌آورد، آن را بخورد و نیرو بگیرد.  این خورش، یک خورش اصیل ایرانی است که با اسفناج و آلو طبخ می‌شود. خورش اسفناج را می‌توان به‌صورت ترش یا ملس تهیه کرد.

خورشتی خوش‌عطر با طعمی‌بهشتی

این هفته:

خورشتی خوش‌عطر با طعمی‌بهشتی

۱۹ دی ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۵

خورشت به، به صورت متداول با گوشت خورشتی که شامل گوشت گوسفندی و گوساله است طبخ می‌شود، ولی می‌توان آن‌را با گوشت‌های سفید مانند مرغ و بوقلمون هم تهیه کرد. در ضمن این خورشت را می‌توانید بدون گوشت و به صورت کاملا گیاهی هم تهیه کنید.

خط قرمز دور سرماخوردگی و آنفلوآنزا با آش لبو

این هفته:

خط قرمز دور سرماخوردگی و آنفلوآنزا با آش لبو

۱۲ دی ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۵

خط قرمز دور سرماخوردگی و آنفلوآنزا با آش لبو

آشی گرم و پرخاصیت

این هفته:

آشی گرم و پرخاصیت

۰۵ دی ۱۴۰۱ - ۱۸:۱۳

باسلوق‌خانگی برای سفره‌یلدا

این هفته:

باسلوق‌خانگی برای سفره‌یلدا

۲۸ آذر ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۶

سوپ دلچسب برای روزهای سرد

این هفته:

سوپ دلچسب برای روزهای سرد

۲۱ آذر ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۷

قبلی۷بعدی