به گزارش جام جم ، تخمه و روغن آفتابگردان: هم تخمه و هم روغن آفتابگردان منابع خوبی از ویتامین E هستند.
آجیل: تقریبا تمام آجیلها، بخصوص بادام سرشار از ویتامین E هستند.
اسفناج: اسفناج جدا از این که منبع ویتامین E است، مخزنی سرشار از مواد مغذی حیاتی نیز به حساب میآید.
کلم بروکلی: اگر واقعا مراقب سلامتتان هستید به هر شکلی که میتوانید کلم بروکلی را از دست ندهید.
برگ شلغم: برگ شلغم سرشار از ویتامین E و کلسیم است.
گوجهفرنگی: گوجهفرنگی سرشار از ویتامین E است.
کره بادام زمینی: یک قاشق غذاخوری از کره بادام زمینی چیزی حدود 25.1 میلیگرم ویتامین E دارد.
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد