به گزارش جام جم سرا ، صاحبخانه تا میتواند غذاهای جور و واجور مقوی و متنوع به همراه انواع و اقسام دسرهای شیرین مخصوص افطار میگذارد که مبادا مهمانان روزهدار غذایی را دوست نداشته باشند و گرسنه بمانند.
نکته مهم این است که سعی کردهایم با ارائه روش تهیه غذاهای متنوع و سنتی فصل، سفره افطاریتان را علاوه بر متنوع بودن خوشمزه و خاطرهانگیز کنیم. در ضمن علاوه بر غذاها دسرهای دکوراتیو و لذیذ مخصوص افطاری هم به این سفره رنگ و جلای دیگری میبخشند. لذتشان را ببرید.
مواد لازم برای 3 تا 4 نفر:
طرز تهیه:
1. لپه را به مدت 3ـ2 ساعت در مقداری آب خیس کنید. پیاز را هم پوست بکنید و خلالی برش بزنید.
2. در قابلمهای روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. پیاز را سرخ کنید. بعد از آماده شدن پیازداغ، تکههای گوشت را اضافه کنید و دوباره کمی تفت دهید.
3. لپه خیس شده را آبکش کنید و به قابلمه بیفزایید، بعد با مواد تفت دهید. فلفل و ادویه را هم اضافه کنید. عصاره زعفران را هم با دست پودر کنید و به قابلمه بیفزایید.
4. حالا رب گوجه را به قابلمه بیفزایید، با دیگر مواد مخلوط کنید و تفت دهید. زرشک را اضافه کنید و کمی تفت دهید. آب را داخل قابلمه بریزید و در آن را بگذارید. صبر کنید تا گوشت بپزد.
5. بعد از پخت گوشت، خورش را بچشید؛ اگر نمک اضافه لازم داشت، بریزید. در قابلمه را بردارید تا خورش جا بیفتد. خورش آماده را در ظرف مورد نظر بکشید و روی آن را با خلالهای بادام و پسته تزئین کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم