• 3 3
  • 0

آموزش آشپزی

طرز تهیه پلو چینی

شنبه 9 خرداد 1394 ساعت 08:52
جام جم سرا- مواد لازم: برنج: 3 پیمانه، جوانه ماش: 400 گرم، سینه مرغ (به صورت خلالی خردشده)، فلفل دلمه‌ای قرمز و سبز: از هر کدام نصف پیمانه، قارچ: 6 یا 7 عدد، نخود سبز و ذرت: از هر کدام یک فنجان، سس سویا: نصف فنجان، روغن، نمک، فلفل و زعفران آب‌کرده: به میزان لازم، پیاز سرخ‌شده: 4 قاشق غذاخوری.


طرز تهیه:

ابتدا برنج را آبکش کنید و کنار بگذارید.
پیاز را خرد کنید و در یک تابه ریخته، سرخ کنید.
به ترتیب، اول گوشت خردشده مرغ را بیافزایید و تفت دهید. بعد فلفل دلمه‌ای، قارچ، نخودفرنگی پخته‌شده، ذرت، فلفل سیاه، نمک و پودر زنجبیل را مخلوط کرده، تفت دهید.
در آخرین مرحله، جوانه را هم اضافه کنید و سریع شعله را خاموش کنید.
برای ته‌دیگ این پلو، سیب‌زمینی را حلقه کنید و با مقداری روغن و زردچوبه کف قابلمه مناسبی بچینید و بعد برنج را با کفگیر روی سیب‌زمینی بریزید و از مواد تفت داده شده، لابه‌لای برنج بریزید و سس سویا را نیز کم‌کم روی مواد و پلو ریخته و به همین ترتیب همه برنج و مواد را درون قابلمه بریزید.
در آخر، کره را آب کرده، روی برنج ریخته، پلو را دم کنید. (جام جم سرا)

به اشتراک گذاری
کد خبر : 1961697922134264349
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

اخبار مرتبط

پربازدیدها

آخرین مطالب همه سایت

ضمیمه این هفته