• 4 38
  • 3

استفاده برخی نانوایان از یک ماده سمی

یکشنبه 4 بهمن 1394 ساعت 20:00
برخی از نانوایی‌ها برای سفید نشان دادن نان از این ماده سمی استفاده می‌کنند و توصیه ما به مصرف کنندگان این است از خرید اینگونه نان‌ها خودداری کنند.

به گزارش جام جم آنلاین،مدیر عامل انجمن حمایت از مصرف کنندگان نسبت به مصرف جوهر قند در نانوایی‌ها هشدار داد.

مسیح انصاری گفت: متاسفانه مصرف جوهر قند در نانوایی‌ها به خصوص نانوایی‌های سنتی پز در حال افزایش است و هر روز بر میزان آن افزوده می‌شود.

وی افزود: برخی از نانوایی‌ها برای سفید نشان دادن نان از این ماده سمی استفاده می‌کنند و توصیه ما به مصرف کنندگان این است از خرید اینگونه نان‌ها خودداری کنند. هرچه نان قهوه‌ای‌تر باشد نشانه این است که از سبوس بیشتری استفاده شده و مرغوبیت نان بالا است.

مدیرعامل انجمن حمایت از مصرف کنندگان تصریح کرد: سال‌های قبل از جوش شیرین در نان استفاده می‌شد با اینکه این ماده نسبت به جوهر قند خطر کمتری داشت اما استفاده از آن ممنوع شد اما جوهر قند یک ماده سمی و خطرناک است و برخی از تحقیقات نشان داده که این ماده سرطان زا نیز است به طوری که دیناروند رئیس سازمان غذا و دارو اعلام کرده استفاده از این ماده خیانت است.

انصاری ادامه داد: انتظار ما از دستگاه نظارتی این است که نظارت بیشتری بر این امر داشته باشند و با متخلفان به شدت برخورد کنند زیرا سلامت مردم را به طور مستقیم به خطر می‌اندازد.

منبع:ایلنا

به اشتراک گذاری
کد خبر : 2256523600972472845
لینک کوتاه :

اخبار مرتبط

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

نظرات شما ( 3 نظر )

مگه شما نظر کسی هم ثبت میکنید
چشم ما مراقبیم اما مسئولین عزیز هم اگر کنترل وبازرسی کنند وسپس بستن نانوایی های متخلف ماممنون میشویم .این همه بخاطر اعتماد بیش از حد مسئولین به نانواها است که انها سو استفاده میکنند.
حالا مردم رو چه حسابی بدونن كه چی به چیه این وسط نقش وزارتهای متولی كجاست