طرز تهیه تارت قارچ و پیازچه:
ابتدا آرد الک شده را درون ظرفی ریخته، نمک را به آرد اضافه کرده و مخلوط می کنیم. درون آرد حفره ای ایجاد می کنیم و کره را که به دمای محیط رسیده به خمیر اضافه کرده و با نوک انگشت آن را ورز می دهیم.زرده و سفیده تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و به خمیر اضافه می کنیم، 1 قاشق غذا خوری شیر به آن اضافه می کنیم و با انگشت آن را ورز می دهیم تا زمانی که خمیر به دست نچسبد. به مدت 5 دقیقه به خمیر استراحت می دهیم. برای تهیه مواد میانی تارت، کالباس را درون ظرفی ریخته و قارچ تفت داده شده، پیازچه و نمک را به آن اضافه می کنیم. خمیر را درقالب های تارت گذاشته و شکل قالب را به آن می دهیم و با چنگال آن را کمی سوراخ می کنیم سپس درون سینی فر گذاشته و به مدت 10 دقیقه در فر قرار می دهیم.برای تهیه مواد رویه تارت،خامه صبحانه و پنیر صبحانه را مخلوط می کنیم، تخم مرغ را هم به آن اضافه کرده کمی نمک و فلفل زده و پنیر پیتزا را اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم. مواد میانی را درون قالب ها ریخته و سپس مواد رویه را روی آن می ریزیم و درون فر با دمای فر با دمای 175 درجه سانتیگراد قرار می دهیم. پس از 30 دقیقه تارت قارچ و پیازچه ما آماده است.
منبع: شبکه استانی مرکز فارس
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد