مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا لقمه ای:
آب: 3 الی 4 پیمانه،
آرد: 3 پیمانه،
تخم مرغ: 1عدد،
ماست: نصف پیمانه،
روغن مایع: نصف پیمانه،
شکر: 1 قاشق مربا خوری،
خمیر مایه: 1 قاشق سوپ خوری.
مواد میانی پیتزا لقمه ای:
گوشت چرخ کرده: 200 گرم،
قارچ200 گرم،
فلفل دلمه: 1 عدد،
پنیر پیتزا و سس گوجه فرنگی: به میزان لازم.
طرز تهیه پیتزا لقمه ای: ابتدا آب گرم را درون ظرف ریخته، خمیر مایه و شکر را درون آن حل می کنیم. سپس ماست را اضافه کرده و روغن را روی مواد ریخته و هم می زنیم. در آخر کار یک عدد تخم مرغ را پس از اینکه هم زدیم به مواد اضافه می کنیم. آرد و نمک به خمیر اضافه می کنیم. مقدار آرد باید به حدی باشد که چسبندگی خمیر کم باشد. خمیر را به مدت 2 ساعت در جای گرم می گذاریم تا خمیر به عمل بیاید. پس از 2 ساعت خمیر را کمی ورز داده و سپس آنرا پهن می کنیم. گوشت چرخ کرده را آماده می کنیم، قارچ و فلفل دلمه ای به آن اضافه کرده و پنیر پیتزا را با مواد مخلوط می کنیم. محدوده کار را روی خمیر مشخص می کنیم و قالب می زنیم. روی خمیر را سس زده و مواد میانی را روی آن می گذاریم. دقت شود که مواد میانی آبدارنباشد. خمیر دیگری را روی این مواد قرار داده، لبه های خمیر را محکم می کنیم و با قالب آنرا برش می زنیم. روی کار را با تخم مرغ و زعفران پوشش می دهیم. پیتزا لقمه ای های آماده شده را درون فر با دمای 200 درجه قرار می دهیم. پس از نیم ساعت پیتزا لقمه ای آماده است.
منبع: وب سایت صدا و سیمای مرکز استان فارس
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم