نوزایی شیطان

عصر رنسانس اگرچه از منظر عموم نوزایی فرهنگ غرب تلقی می‌شود، اما در دید کلی‌تر نفوذ تفکر یهودی سامری با خاندان مدیچی برای تغییر در دین مسیحیت را شاهد هستیم

نوزایی شیطان

۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۶

این مقاله اختصاص دارد به این‌که نشان دهد رنسانس اروپایی، این رویداد بزرگ تاریخ هنر مدرن و طلیعه عصر جدید و انسان‌خدایی (اومانیسم) چگونه از زهدان یهودیت سامری‌‌ زاده شد و طرح و اندیشه بنی‌اسرائیلی چگونه از سرآغاز رنسانس سر برآورد.

برای دوست داشتن وطن باید آن را شناخت

برای دوست داشتن وطن باید آن را شناخت

۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۳

«ایران فرهنگی» قلمرویی به مراتب گسترده‌تر از جغرافیای ایران سیاسی دارد؛ ایران فرهنگی حتی از حدود ایران کهن و هخامنشی گسترده‌تر و از قلمرو زبان فارسی در دوره تیموریان که از شمال چین تابالکان درقلب اروپا راشامل می‌شده هم فراگیرتر است.

شلیک مخفی به حریم شهروندان

شلیک مخفی به حریم شهروندان

۰۵ آذر ۱۴۰۳ - ۰۷:۵۲

این حرف که وضعیت فضای مجازی در ایران، به شکل عجیبی رها ودرمعنای دقیق کلمه، بلبشوست، سخن تازه‌ای نیست. خیلی از ما بارها با محتواهایی در شبکه‌های اجتماعی رو‌به‌رو شده‌ایم که ناخودآگاه از خودمان پرسیده‌ایم واقعا هیچ‌یک از مسؤولان یا دلسوزان مملکت، این محتواها و مطالب را نمی‌بینند؟

تلألو فرهنگ بسیج در جهان مقاومت

در سالروز تشکیل بسیج مستضعفین به فرمان امام خمینی (ره) به کارنامه مقاومت درخشان این نیروی انقلابی نگاهی می‌کنیم

تلألو فرهنگ بسیج در جهان مقاومت

۰۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۲

بسیج همچون یک موهبت الهی انقلاب، یک نیروی مردمی انقلاب و یک ذخیره نازدودنی انقلاب نقش ملی و فراملی، منطقه‌ای و جهانی‌اش را درخشان گسترده است.

رخنه تفکر صهیونیستی در هنر

رخنه تفکر صهیونیستی در هنر

۰۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۱

عبدالحمید قدیریان، یکی از هنرمندان باسابقه در عرصه هنرهای تجسمی است. هنرمندی که با هم‌نسلان خود جریان هنر انقلاب را همزمان با پیروزی انقلاب اسلامی در حوزه هنری پایه‌گذاری کردند و همچنان نیز در این راه گام برمی‌دارند. این هنرمند نقاش تا امروز نمایشگاه‌های متعددی برگزار کرده است.

قدری آرامش، اندکی آشوب

مواجهه با نقاشی‌های مسعود شکیبایی در نمایشگاه «درخشش زیبایی ۲»

قدری آرامش، اندکی آشوب

۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۴

هنر معاصر ایران، فراز و فرود‌های فراوانی را پشت‌سر گذاشته است که تحلیل این روند، زمانی طولانی‌مدت را می‌طلبد. نگاه هنرمندان به تاریخ کوتاه‌مدت هنر مدرن کشورمان، متنوع و متکثر است.

موانع مدیریتی کتابخوانی

موانع مدیریتی کتابخوانی

۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۲

هفته کتاب و کتابخوانی به پایان رسید و از برآیند برگزاری چنین رویدادهای مهمی که هزینه بسیاری برای آنها می‌شود، هیچ‌گاه آمار و مستنداتی انتشار نمی‌یابد. پربیراه نیست اگر بگویم بازار نشر و کتاب به‌عنوان مهم‌ترین کالای فرهنگی کشور این روزها حال خوبی ندارد.

ببینید | انتشار نماهنگ بسیج چگونه تشکیل شد؟

ببینید | انتشار نماهنگ بسیج چگونه تشکیل شد؟

۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۶

نماهنگ «بسیج چگونه تشکیل شد؟» بر اساس روایت رهبر معظم انقلاب اسلامی از چگونگی تشکیل بسیج در سال ۱۳۵۸ منتشر شد.

شهر پُر قصه

شهر پُر قصه

۰۱ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۲

زنده‌یاد علی حاتمی، شاعر و معمار معنوی سینمای ایران، کسی بود که در راستای احیای فرهنگ و هنر اصیل ایرانی در ژانر سینما و تلویزیون تلاش‌های فراوانی کرد و به فکر تشکیل یک شهرک سینمایی و تلویزیونی افتاد و اولین فردی بود که با تکیه بر داشته‌های میراث فرهنگی خود از سینمای غنی ایران برای به تصویر کشیدن تاریخ معاصر رویدادها و اتفاقات ایران، به ایجاد فضایی جغرافیایی از تاریخ معاصر ایران از نظر زمانی و مکانی پرداخت و سرانجام انگیزه‌هایش برای ایجاد یک شهرک سینمایی در قلب تهران نتیجه داد.

حکمت دانشی نظری و مسیری عملی

به بهانه روز حکمت سیر تحولی فلسفه در ایران باستان تا اعتلای اندیشه اسلامی توسط اندیشمندان ایرانی را بررسی کردیم

حکمت دانشی نظری و مسیری عملی

۲۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۳

حکمت، مفهومی بسیار گسترده است که در فرهنگ‌های گوناگون به اشکال مختلف نمودار شده است. در قدم اول می‌توان آن را معرفت و شناخت عقلانی همراه با عمل پسندیده دانست. از این‌رو حکیم یا فرزانه کسی است که از عقل برای شناخت حق و رسیدن به او تلاش می‌کند. در قدم بعدی حکمت به همراه معنای فلسفی و دینی، حکایت از علمی می‌کند که توأم با عمل است.

قبلی۶بعدی