حل مشکلات رفتاری جامعه با سریال‌های تلویزیونی

۲۲ آذر ۱۳۹۴ - ۰۷:۴۶

نظریه شناخت اجتماعی، اولین بار توسط آلبرت بندورا در سال 1986 مطرح شد.

چه پیامی را به چه کسانی و با چه هدفی منتقل کنیم؟

۲۲ آذر ۱۳۹۴ - ۰۴:۱۵

علم اعصاب‌شناختی، رشته مطالعه پیوند مغز و سایر ابعاد دستگاه عصبی به‌ویژه مغز، با پردازش شناختی و نهایتا رفتار است. رویکرد شناختی در تبلیغات، آگهی را به عنوان اطلاعاتی در نظر می‌گیرد که باید در مغز پردازش شود.

مدل خاص برنامه‌سازی در بسیج رسانه ملی

۰۴ آذر ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۴

در گذشته، خبر موضوعی عام بود، اما با رشد علوم و نیاز جوامع به علوم و فنون مختلف، اندک اندک چهره اخبار تغییر کرد و تکثر و تنوع رسانه‌ها باعث تخصصی شدن پیام‌ها و اخبار شده است.

اقوام و ساخت درونی قدرت

۲۵ آبان ۱۳۹۴ - ۰۸:۰۶

فرهنگ ایرانی، با دو ویژگی تنوع فرهنگی و قومی شناخته شده است. در طول دوران مختلف تاریخی، این تنوع و گونه‌‌های مختلف اقوام به دلیل درون‌زا بودن ابعاد هویتی همواره یکی از مهم‌ترین عوامل حفظ انسجام و وحدت ملی بوده است.

سالی سخت اما پربار برای رسانه ملی

۱۷ آبان ۱۳۹۴ - ۰۸:۰۱

یک سال از دوره ریاست دکتر محمد سرافراز بر سازمان صداوسیما گذشت. درست در پانزدهم آبان سال گذشته بود که رهبر معظم انقلاب با صدور حکمی، ایشان را برای پنج سال به ریاست رسانه ملی منصوب کردند و از امروز یعنی هفدهم آبان دکتر سرافراز رسما سکان هدایت قرارگاه مقدم مقابله با جنگ نرم را در دست گرفت.

اقدام روشنگرانه صداوسیما

۱۶ آبان ۱۳۹۴ - ۰۸:۱۴

هجمه‌های اخیر بر ضد رسانه ملی بیشتر از آن که منشا رسانه‌ای و ارتباطاتی داشته باشد، منشا سیاسی دارد. رسانه ملی همواره پرونده هسته‌ای را یک پرونده ملی می‌دانسته و با این نگاه به برنامه‌سازی و پوشش خبری پرداخته است.

«برجام» و نقدهایی که به بیراهه می‌رود

۱۰ آبان ۱۳۹۴ - ۰۸:۰۶

عاری بودن ذهن نقاد از پیشداوری و یکجانبه‌نگری برای رسیدن به یک بررسی جامع و درست، بسیار ضروری است و فقدان این ویژگی، مطلب و نقد را از اساس به بیراهه می‌برد و از انصاف دور می‌کند؛ مشکلی که در یادداشت صفحه اول 9 آبان روزنامه ایران با عنوان «برجام و جادوی میز مونتاژ» کاملا مشهود است.

حکایت زمستان و زغال!

۰۶ آبان ۱۳۹۴ - ۰۸:۱۱

دانستن حق مردم است. این شعار زیبا ترجیع‌بند کلام بسیاری از سیاسیون در مقاطع زمانی حساس بویژه در مواسم انتخابات است. کلمه حقی که مردم را محرم دولتمردان می‌داند و این‌که باید در جریان همه امور باشند.

گفتمان رسانه ملی بی‌کفایتی آل‌ سعود

۱۹ مهر ۱۳۹۴ - ۰۸:۱۲

در نظریه گفتمان، چارچوبی گفتمانی ترسیم می‌شود که در محور آن «دال مرکزی» قراردارد. منظور از دال مرکزی، مفهوم یا گزاره‌ای بنیادین است که به کل گفتمان شکل می‌دهد و چارچوبی جهت اندیشیدن و معنادار کردن موضوعات مختلف می‌سازد.

حرف‌های کیمیا

۰۷ مهر ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۵

روایت «کیمیا» دشوار بود، نه از این بابت که در بیش از 500 لوکیشن تصویربرداری شده، یا جمع بزرگی از بهترین بازیگران را گرد هم آورده و نه‌حتی به این دلیل که با بودجه سریال‌های عادی ـ نه‌ویژه ـ ساخته شده است.

قبلی۱۱بعدی