
خورشت کدو حلوایی یک غذای زمستانی بسیار جذاب
طرز تهیه خورشت کدو حلوایی مجلسی و خوشمزه
کدو حلوایی بیشتر در بخشهای شمالی ما کشت میشود. این خورش سنتی را در بعضی مناطق در شب یلدا سرو میشود.
کدو حلوایی بیشتر در بخشهای شمالی ما کشت میشود. این خورش سنتی را در بعضی مناطق در شب یلدا سرو میشود.
آش هالاو سنندج از غذا های محلی شهر سنندج است. به این غذا آبگوشت غوره هم گفته می شود، چون آب غوره از مواد اصلی در تهیه آن به شمار می آید و در اصل آن را مانند آبگوشت با آب فراوان و به صورت گوشت کوبیده میل می کنند.
تهچین در بین غذاهای ایرانی به خاطر شکل و فرم زیبایش از جمله غذاهای رسمی و مناسب مهمانیهاست.
آبگوشت بادمجان یک غذای سنتی همدان هستش که همیشه از قدیم ندیما پای ثابت سفره ی همدانی های عزیز خصوصا در روزهای بارانی بوده
اگه بار اولی که درست کردید به نظرتون زیاد نرم بود دفعه بعد مدت پخت رو بیشتر و دما رو کمتر کنید. بر عکس اگر زیاد سفت بود دفعه بعد زمان پخت رو کمتر کنید.
سالاد خیار یکی از انواع سالادهای خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با ما همراه باشید.
سریع ترین راه از بین بردن تلخی زیتون با سود و مواد قلیایی است اما روش سنتی تلخی زدایی زیتون شکسته بدون سود نیز روش مناسبی است.
در بعضی از شهرها به خورش گل کلم غوره و آلو خورشتی هم اضافه می کنند. شما می توانید در فصل پاییز که گل کلم تازه در بازار موجود است این خورش خوشمزه را تهیه کنید.
اصولا گز را از بازار ها و مغازه ها خریداری کرده اید اما این بار پیشنهاد ما به شما این است که گز را در خانه به عنوان شیرینی درست نمایید
مهمترین راز خوشطعم و خوشعطر شدن قاطیپلوهایی مثل لوبیا پلو یا قنبر پلو استفاده از ادویههای مناسب است. یکی از ادویههای پرکاربرد در پلوهای مخلوط ایرانی دارچین است که عطر و طعمی جادویی به برنج میدهد